You are here

17,444,315 total views, 3,526 views today

Panas Baran

Tadi tergerak hati bro membelek gambar dalam kamera si dia bro. Dan kebanyakan gambar dalam tue dah berusia hampir 3 tahun [gila apa simpan gambar banyak-banyak dalam kamera].

Even bro tahu si dia bro xpandai mengambil gambar bro. Dia berusaha untuk mengambil gambar bro.

Dan bro baru perasan,

“Garangnya muka aku nie…!!”

he…23x erm bila recall balik pic zaman muda-muda kat sekolah & universiti, nampak cam sejuk saja bila memandang muka sendiri.

Sekarang ini, agak ketat & kelat. Macam susah nak mengukirkan senyuman. Mesti terseksa si dia bro hadap muka bro hari-hari sejak 8 tahun dulu.

Mungkin kerna tekanan perasaan, kerjaya mahupun kehidupan wat muka bro nampak garang.

Dan lately,

Bro agak panas baran dengan semua orang. Maafkan bro jika berkasar bahasa mahupun perbuatan.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

11 thoughts on “Panas Baran

  1. Salam,
    Nasib baik cepat insaf 😉

    tak susahpun nak ubah panas baran tu, bila sedar nak marah….tarik nafas dua tiga kali, lepas tu blah dari tempat tu. Sayangnya, kita biasa sedar dah terpanas baran bila dah terlepas cakap atau terlebih aksi. Nyesal tak guna dah masa tu…

    1. mmg boleh beristifar…. tp bro panas baran lain sikit he…23x

      panas baran org xkahwin lagi katekan he..23x

    1. he…23x mau xkagum… dok simpan gambar banyak2 dalam kamera..

      tapi nak delete satu2 tue yg malasnye… back up pulak xdibuat he..23x

Leave a Reply

Top