You are here
Home > japan power > [One Piece]Perjumpaan Selepas 2 Tahun

[One Piece]Perjumpaan Selepas 2 Tahun


Baru selesai membaca One Piece Chapter 597.

Luffy telah menyebarkan isyaratnya kepada nakama-nakamanya bahawa perjumpaan dalam masa 3 hari [seperti yang dijanjikan] di postpone kepada 2 tahun.

Oleh kerana perkara ini,

One Piece tidak akan di keluarkan ke pasaran untuk tempoh masa 4 minggu [lama gile nak nunggu]

p/s- Bro merupakan Die Hard Fan One Piece sejak buku pertamanya.

Awat lama sangat breaknye. Xkan la sebab pelukisnya mahu sambut Aidil Fitri he…23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “[One Piece]Perjumpaan Selepas 2 Tahun

    1. best sangat huhuhu

      dari tengok perempuan dok bace buku cinta je.. sedangkan dalam buku cinta tue sume nipu je…

      nipu orang je.. tue pasal ramai gurl dok marah lelaki if lelaki xdpt nk bg layanan sama cam mne dorg bayangkan masa bace novel cinta tue he..23x

    1. anime manga nie adalah satu imaginasi yang perlu ada dalam jiwa lelaki…

      dan mereka yg suka2 kat anime manga cam nie.. sumenye org bijak pandai..

      cam pensyarah, programmer cam bro dia mereka dorg etc… he..23x sesuai untuk mereka yang berfikiran jauh

  1. Sama la kita Kipas Susah Mati ngan OP. Kadang2 akibat terlalu menghayati cerita.. meleleh ayaq mata gak baca OP nie. Time Ace mati aku sedih gila.. tapi xpa, nanti Luffy akan jadik lagik kuat ngan Royal Haki dia.

    Ooops.. umoq 27 married pun baca OP lagik. Bini aku pelik sampai skrg kenapa laki dia minat ngan manga & anime. Hahahaha…

    1. yes ade geng gak nie…

      peh sangupkah nk menunggu 4 minggu nie.. selalu 2 minggu pun dah ngamuk2 huhuhu

      bro paling sedih yangbetul2 sedih time kes sakura hillux & yang good bye going merry…

      peh mmg menyusuk kalbu…

      org kate umur bukan pnghalang he…23x yg jadi penghalangnye bile pelukis manga hilang idea he..23x

    2. Kalau kisah Going Merry tu.. betul2 menusuk kalbu time dorang diselamatkan oleh merry. Merry suruh jump dr titi kat gate tu. Pergh.. mmg x sangka Merry come to the rescue. Akhirnya patah tulang belakang terus.

      Betul2 selang 2minggu pun dah naik gila nunggu. Xpala.. dia tgh kumpul idea tu.. bg dia pk habis2 supaya cerita menjadi lagik gempak dr gempak. Sementara tu layan ja Bleach Naruto Fairy Tail ngan History Strongest Disciple

    3. tue la…

      erm apa yang akan terjadi lagi 2 tahun ek… yang paling xtahan, bile tengok apa yang terjadi pada sanji skrg nie he..23x

      tue la hope idea2 yang kuar dari dorg terbaik n berbaloi untuk di tgu selama 4minggu

      bro layan bakuman….

Leave a Reply to ENCIK TIKUS Cancel reply

Top