You are here
Home > Uncategorized > Miliki Franchais McDonald Milik Anda Sendiri

17,441,986 total views, 1,197 views today

Miliki Franchais McDonald Milik Anda Sendiri

Modal permulaan yang rendah dan sesuai bagi mereka yang ingin memulakan perniagaan.

Modal kecil, Untung besar,
Kedai kecil, Brand besar

Jika berminat, sila hubungi Mc Donald berdekatan anda he…23x confirm tak dilayan he..23x melainkan kalau anda mengorder confirm2 la di layan..

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

30 thoughts on “Miliki Franchais McDonald Milik Anda Sendiri

    1. boleh saja… xde prob…

      bro nnt pun akan wat company sendiri dalam tempoh 2-3 tahun nie

    1. jgn kate orang besar McD.. Ronald Mc Donald pun boleh jadi penganti joker dalam cite batman

    1. knpe nk bazir2 duit untuk sesuatu sedangkan ade benda yang mampu kita gunakan untuk generate income

      even nampak ianya lawak kan

    1. ade je jenama malaysia.. klu xsalah namanya Mat Salai kot…

      dah lupe nama bisnes dorg… name card pun xtau letak mane

    1. xtertnye la pulak… bella tnye la berapa harga die…

      nie pun nk kne saman dengan KPDNK coz xbuh tanda harga he…23x

Leave a Reply

Top