You are here
Home > Tazkirah bersama BroFramestone > [Tazkirah] Keperluan Nafsu

17,446,036 total views, 5,247 views today

[Tazkirah] Keperluan Nafsu

Langgan Pelacur –

Bila nak cari teman hidup tu ada jer jalannya, tak perlu la sampai langgan pelacur.

Agama Islam dah mengajar kita untuk berkahwin untuk memenuhi keperluan nafsu kita.

Agak2 takut tak Aids, sampai pakai kondom 2 lapis? Tak payah nak mention risiko kene serbu JAIS

Copy paste info di atas dari Mat Joe.

Ini pula adalah komen bro mengenai entry di blognya.

bro hanya kongsikan 1/3 dari komen tersebut untuk tatapkan anda semua.

Memang perlu ada keperluan nafsu cuma cara memuaskannya biar la betul dan bertempat.

Sebab tue digalakan adanya perkahwinan… Bukan takat nafsu puas, bahkan mengelak diri dari jangkitan virus atau penyakit  yang korang sendiri pun xtau cam mne nk rawat.

Tau2 je dah nak mati disebabkan olehnya..

Kenapa kita dididik untuk mengelakkan diri dari melakukan seks bebas..? [meant = bertukar-tukar pasangan] Ini kerana takut nanti hal-hal anda akan menjadi sesuatu yang aib pada orang lain…

Tak percaya..???

try tanyaAriel Peterporn [Peterpan] he..23x Suma aib artis-artis indonesia dah terkeluar.. Nak ke jadi cam tue

Gitew la tazkirah dari bro framestone….

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “[Tazkirah] Keperluan Nafsu

    1. he…23x tidak ramai yang sudi menyediakan makanan hati untuk diri sendiri huhuhu

      ade yg xpayah tengok video… just tngok yang lalu lalang pun dah xtahan…

      hope miera bukan salah satu daripada mereka ek…tp besa la.. nafsu manusia nie pelik sikit… if bertutup semua pun belum tentu tidak menyelerakan sesetengah orang..

      tue je la nasihat bro kan

    1. perempuan xori ek… cam mne nk tahu die ori ke x..??

      ade pe2 tips x..??

      riso bro jadi mangsa penipuan je he..23x

    1. gamabr asmara en Google n Pn yahoo…

      nafsu mmg xpernah puas.. nkkite xpernah nak stop puaskan nafsu

  1. seelok-eloknya kita berpegang teguh pada tata susila yang diizinkan, tok sah nak ikut perangai animal … animal tu lain, tak de sapa nak kejar nak buat temuramah.

    1. he…23x

      animal tue sape yg nk temuramah kecuali paul, si sotong he…23x

      tp manusia sekarang hampir meletakkan diri sama tahap dengan animal huhuhu

    1. nafsu perempuan lagi bahaya.. 9 pulak tue.. kawal satu, ade balance 9 lagi…

      yang jadi mangsa, si lelaki gak…
      yang jasi pemangsa, tokey shoping complex jugak he..23x

Leave a Reply

Top