You are here
Home > Uncategorized > Perbincangan > Duduk Bawah Ketiak Je

17,424,300 total views, 6,121 views today

Duduk Bawah Ketiak Je


Bro nak tanya,

Siapa di sini masih duduk bawah ketiak mak bapak die ek..?? Sila jawap sejujurnya he..23x

Tapi bro boleh jamin,

Ramai diantara kita,

dulu masa kecik-kecik memang suka tidur bawah ketiak mak bapak dorangkan…

Sekadar nak berkongsi pengetahuan,

Ada orang kata la kan [bukan bro kate], if nak tahu dia tue jodoh kita.. Kita selesa dengan bau badan dia (lelaki) tanpa memakai sebarang bau-bauan.

Kiranya haruman badan semula jadi [even xmandi pagi hee..23x]

Xkisah la lelaki tue merokok ke ape ke, kecuali kalau kerja dorang memang di tempat yang agak berbau. Tue lain cerita ek.

Dan lagi satu tip untuk dikongsikan

Yang tadi tue untuk perempuan ek, yang nie untuk lelaki pulak.

Jika nak tahu isteri korang xcurang or main belakang & mengandungkan anak orang lain.

Baby dalam kandungan kekadang xsuka bau bapak dorang. Tue pasal kekadang ibu yang ngandung dorang agak beremosi dengan bapaknye.

Kebenarannye, bro pun xpasti.. Ke bro menautakan fakta.

Yang terakhir dari bro lakan….

If pasangan anda cam berbau wangi semacam & bau die cam pernah2 anda cium or selalu anda cium.

Tue maknanya dorg tengah mencurangi anda dengan orang terdekat dengan anda he..23x

Ops saje je melawak. Tapi mana tahu kan… Dah banyak kes bro jumpe, kawan makan kawan.

p/s-Entry ini di ilhamkan oleh kawan bro yang masih dok bawah ketiak mak bapak.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Duduk Bawah Ketiak Je

    1. he..23x kan betul tue…

      yup.. eh….

      rasanya bukan xkisah.. tapi terpaksa cium coz celik mate je kamu yg tido sebelah die he..23x

    1. mmg pertua pun, xkan pertua kan he…23x

      ye ke…
      sebab xsampai masanya lagi nak jadi sensitif huhuhu

      amboi…
      babap ini budak nnt…
      bile nk masukan nama bro as blogger yang patut dijumpai ek

    1. meh la dok dengan bro.. kite create family he…23x

      wow bahaya tue.. meh knalkan die kat bro sure die minat dengan bau bro huhuhu…

      bro pun kekdang suka dengan bau natural perempuan he…23x

      tertibe teringat cite perfume di mana die bunuh perempuan semata2 nk amik kulit dorg buat minyak wangi

    1. bukan auta la.. tp kenyataan.. xpercaya tanya sape2 yg dah kahwin lame ek.. bukan yg baru kahwin

      yg baru kahwin nie sumenye indah2 je memanjang huhuhu

    1. boleh je.. tertibe bau badan cam bau org lain he…23x tue mknenye perfume org len melekat kat badan dorg he…23x

      bro pun xde pengalaman gak he…23x

    1. ops.. he…23x mgkin..
      amboi… nk gak cium leh he…23x tp tue la.. mmg ade benar pun ape yg bro rapu rapan kat sini

Leave a Reply

Top