You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Celik-Celik Mata, La… Bro Kat MMU, Cyberjaya Rupanya

17,435,738 total views, 3,403 views today

Celik-Celik Mata, La… Bro Kat MMU, Cyberjaya Rupanya

Bro celik-celik mata,

Terasa seperti berada di tempat yang berbeza dari kebiasaan yang selalu bro alami setiap kali celik mata

Oh hampir terlupa,

Bro now berada di incubator MSC di Multimedia University, Cyberjaya. Dari semalam bro buat kerja di sini bersama rakan-rakan seperjuangan.

Dan bro tidur di sini.

p/s- Bila la nak rasa celik-celik je, bro berada di Jepun ke, Itali ke, Tak pun di Spain ke.

Next year bro makan angin di oversea.

Tiket dah beli, passport tak buat lagi.

PTPTN pulak cam dah sangkut nak bayar he..23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

9 thoughts on “Celik-Celik Mata, La… Bro Kat MMU, Cyberjaya Rupanya

    1. wow terbaik la… tapi xpasti lagi malam nie tidor sini lagi or balik KJ…

      tp ok je.. nnt ku inform kan ek..

Leave a Reply

Top