You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > BroFramestone Hampir Kepitaman

17,437,104 total views, 959 views today

BroFramestone Hampir Kepitaman

Maaf,

Jika entry ini lebih merapu dari biasa, biasalah kan. Tengah ada wayar shot dalam kepala otak terutama tengah demam nie.

Terasa perjalanan bro ke toilet tadi ajak jauh siap terhuyung-hayang memastikan koordinat bro tidak terkeluar dari landasan.

Hampir-hampir juga bro tersungkur dengan keadaan penuh dengan keayuan [awat la kat sini xde awek-awek ek].

Selamat di sediakan kusyen yang empuk berdekatan. Dapat gak bro melepaskan batuk di kusyen.

Dengan tekak rasa kering sangat,

Dok batuk sepanjang hari. Ubat batuk je la menjadi peneman setia bro.

Kalau la dapat air, mahu best kan.

Dengan beban kerja yang ada sekarang nie,

Insya’lah bro akan tidur lena di office orang lain.

Hope korang semua leh tahan dengan sound effect yang bro hasilkan. Memang terbaik la kan.

Selamat berbuka buat semua ek

p/s- cute pulak emoticon nie ek. If korang berminat, boleh usha kat page ini Free Smileys – Tuzki Bunny.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

17 thoughts on “BroFramestone Hampir Kepitaman

    1. makan ubat batuk pun sebab batuk bro cam dah melampau je dan sakit dada bro tahan sakit akibat batuk terlampau

      [bro paling xsuka minum ubat batuk]

      alhamdulillah,

      hari nie dah kurang sikit beban yang dirasai

    1. nie contoh je…. belum kesempatan nk godek habis lagi…

      logo pun xbg kat ko lagi kan he..23x

      wei cam mne dengan kamera.. boleh cari makan ke x??

    1. yup sampai pitam2 dh nie.. jalan pun rase cam kaki xpijak lantai je he..23x

      hari nie ok la sikit

Leave a Reply

Top