You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Bro Menjadi Imam Terawih

17,437,202 total views, 1,057 views today

Bro Menjadi Imam Terawih

Assalamualaikum wbt

Hari nie bakal mak mertua bro& adik beradiknya akan turun ke KL.

So bro memang xdapat nk join sama majlis berbuka puasa di AU1, Keramat bersama blogger-blogger.

Maaf sesangat coz plan dah bertukar pulak last-last minit.

Dan bro pulak kena turun ke Cyberjaya untuk buat kerja di sana sepanjang hari ini.

Belah petang terus direct ke Bukit Jalil rumah baru bakal akak ipar bro.

Denagr cerita dari perbualan mereka di laman facebook,

Dorang nak bro mengepalai bacaan Yassin beramai-ramai. Kemudian, bro pulak kena jadi imam terawih.

Mau terketar-ketar la kaki bro nanti he..23x, coz bro xpernah jadi imam terawih. Takat mengepalai bacaan yassin pernah la.

Bagi yang riso pasal demam bro semalam,

Bro dah kembali sembuh

Erm seksanya lepas lama xdemam kan huhu

Hope korang sudi-sudikan diri memfollow bro di BroFramestone In D’ House untuk mengetahui perkembangan bro.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

26 thoughts on “Bro Menjadi Imam Terawih

    1. he…23x kne tunjukan potensi menjadi suami yang soleh…

      lagi2 la klu nk jadi pemimpin family nie kan

    1. thank jaz…

      xde prob pun nak jadi imam, cuma janggal je mengimami keluarga orang lain…

      beramai-ramai pulak tue

    1. he…23x selame nie bro cam mne ek aidi he…23x

      sabtu nie free x??

      jom gathering kat shah alam sabtu nie, berbuka reramai

    1. bro dah biasa jadi imam.. cuma untuk family lain nie bro xpernah lagi… len la kalau ade terselit family bro sama

    1. he..23x bro nk prepare awal2 nie cam susah sikit.. coz selalunye bro jadi bidan terjun je even kat mane2 he…23x

    1. harapnya begitu la… masih tiada tanda2 nak sihat nie….

      he..23x nie permintaan mak mertua he..23x nk tgk kemampuan menantu die kot…

      klu xbagus.. leh cancel he..23x

    1. mmg dah lama selalu jadi imam…

      masa kat asrama, masa kat sekolah, atenye ustaz dulu zaman2 sekolah

      dulu la kan

Leave a Reply

Top