You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Bro Ingin Berniaga!!!

17,683,340 total views, 4,467 views today

Bro Ingin Berniaga!!!

Bro ingin berniaga,

Next week bro akan buka syarikat sendiri (insya’lah),

Nantikan product bro yang akan dilancarkan dalam tempoh seminggu dua ini. Hope ada yang sudi membeli product bro.

100% buatan Malaysia dan hasil kerja team bro.

Ada sesiapa yang ingin mempunyai banner flash seperti di atas atau seperti cam iklan Nuffnang or Mangga Ads. Sila hubungi Bro

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “Bro Ingin Berniaga!!!

    1. bergantung pada saiz n jumlah tempahan

      + lain2 option seperti link ke facebook, tweeter mahupun lain2….

      just bagitau nk yang cam mane.. baru leh kuarkan invoice…

    1. ada berkaitan dengan perkhidmatan juga la…

      nnt pe2 bro inform ek..

      moh join bro di facebook “BroFramestone In D’ House”

    1. tunggu je la.. if xde pe2 permasalahan maybe hujung minggu nie bro akan mula promote pasal benda ini

      banner di atas tue pun salah satu product juga

    1. buat masa sekarang bro hanya menyediakan pakej untuk banner je..

      if rase nk wat banner blog menggunakan flash

    1. nak banner yang macam mne ek kak wanie…

      eh ade ke lagi function buku 555… xelok2 berhutang-hutang nie kak… karang termakan budi.. susah nnt

      tp boleh je nk buatkan

    1. doakan yang terbaik la ek….

      tp parah sikit la kan mula2 nie.. hope akan dtg di permudahkan ek

Leave a Reply

Top