You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Bila Bazar Ramadhan Hanya Sekangkang Kera Dari Rumah

17,453,494 total views, 5,963 views today

Bila Bazar Ramadhan Hanya Sekangkang Kera Dari Rumah

Malasnya nak gerak ke bazar Ramadhan yang hanya sekangkang kera dari rumah bro.

p/s- sekangkang kera tue berapa meter ek.

Bro baru pagi tadi bro ade memreply forum yang di create oleh kak kujie di laman gengblogger.

Ianya berkenaan dengan bazar Ramadhan di tempat anda. Jika sudi anda boleh kongsikan serba sedikit mengenai bazar ramahan di tempat anda di forum geng blogger.

If ada sesiapa yang tersesat ke sini, sudi2kan la roger bro ek…

Bro kalau lalu bazar nie, memang akan sentiasa di sapa coz ramai yang mengenali bro.

If xtegur tue harap maaf la ek.

Coz tujuan asal ke sana just nak beli juadah berbuka he..23x masa dah suntuk, so pepaham je la kan.

Di sini bro kongsikan peta untuk ke bazar ini. Xnampak just klik je kat image, nanti pepandai la die nk membesar he…23x

Selamat berbuka buat semua umat islam yang “berpuasa”

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

11 thoughts on “Bila Bazar Ramadhan Hanya Sekangkang Kera Dari Rumah

    1. boleh saja…
      oh kat uitm seri iskandar ek…

      boleh la bro terjah sane he…23x tp if bro sesat ke sana la ek

  1. bro nie mcm artis..coz ramai yg kenal..hehe, lama dah x terjah bazar ramadhan..coz hubby yg selalu singgah lepas balik koje..wifenya x larat nak masak…(bkn malas tau bro..) 😉

    1. xlarat knpe nie ek….?? xsihat ke izzan huhuhu

      mne de artis la.. bro hanya insan biasa.. yang besa di temui di tepi2 jalan he…23x

Leave a Reply

Top