You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Berbuka Dengan Air Kosong

17,440,805 total views, 16 views today

Berbuka Dengan Air Kosong

Bro x berselera nak berbuka hari ini,
Hanya mampu meneguk air kosong sahaja.

Sama cam menu bro bersahur hari-hari.

Esok berbowling dengan rakan-rakan gengblogger di Plaza Alam Sentral, Shah Alam. Then terus berbuka bersama-sama

Hope prestasi bro dalam keadaan baik seperti sediakala…

Dan nak kalahkan si JoeGrimjow he….23x Sorry bro xnak satu group dengan Fazreen.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “Berbuka Dengan Air Kosong

    1. he…23x amboi ramai yg nk book si ariff nie.. ok la kite bg open kat gegurl la ek…

      bro tarik diri he…23x ade gegurl nk satu team dengan bro x

    1. kenapa dengan die..??

      nnt bro wat story penuh pasal die he…23x

      now tgah ramai xnak satu team dengan die

    1. yup mungkin juga suri….

      tp gitew la… bro hanya mampu meneguk air kosong je.. xde nafsu nk berbuka dengan juadah yang ada di bazar he..23x

    1. itu sahaja yang termampu….

      selera xde la.. berat badan bro pun dh turun dah sekarang nie…

      masa gathering hari tu ada yang cakap bro nie cam sakit je… yup mmg sakit pun

  1. air kosong…

    ermmm…

    kurang-kurang ada kurma la bro..

    🙂

    takpelah..

    tak lama lagi dah nak ada org umah kan..

    terjaga la makan minum..

    insya Allah..

    touching jugak tau bila tau kawan-kawan berbuka cam gini,walaupun dah lama berlalu nih..

    (i nih nmpk je brutal..tapi..sayang kenkawan tau..!)

Leave a Reply

Top