You are here
Home > Bersama BroFramestone > Berbuka Bersama Rakan GengBlogger Di Times Square

17,440,409 total views, 4,264 views today

Berbuka Bersama Rakan GengBlogger Di Times Square

Maaf lambat update pasal gathering gengblogger berbuka di Times Square baru-baru ini.

Thank buat semua yang sudi hadirkan diri. Bagi yang tak dapat hadir, di harap lain kali ada jodoh di antara kita.

Bro xlarat nk story pepanjan. Tengah kedemaman nie.

Pe2 pun korang enjoy ek layan picture dari JoeGrimjow &Syahirul.

Titik pertemuan bagi semua blogger,

Awat kat depan GSC nie, ada yang nak tengok wayang xajak ek. Selamat awal-awal dah kantoi dengan kami.

Thank buat Ariff Shah yang nampak terserlah dari jauh sehinggakan rakan-rakan anda kantoi dengan kami he…23x

Aktiviti seterusnya,

Membooking lokasi untuk berbuka & berconference….

Sian bro tengok akak tue korang kenakan ek… Sampai merah muka dia tahan marah dengan customer cam korang nie.

Yang paling bro xtahan bila lalu depan dia, boleh pulak dia kata cam nie

“Dia dah mai dah” he..23x comey je akak nie.

Pe2 pun service tip top tue. Thank buat Chicken Rice Shop Times Square atas layanan anda untuk menjayakan aktiviti kali ini.

Berblog di mana mana.

Saya je test power dengan Macbook Pro nie. Cam teringin nak tangkap satu. Ada tak sesiapa nak bagi percuma kepada bro?

Maaf,

Ini sahaja pic yang dapat bro edit & kongsikan bersama. If nak tahu cerita lagi. Usha blog dorang nie.

  1. Joe Grimjow
  2. Syahirul
  3. Ariff Shah
  4. Azrul Hisham
  5. Khaizarien
  6. Jard
  7. AyongQiela
  8. Dr Hana
  9. Fazreen
  10. Sarah

Esok ada juga majlis berbuka puasa dengan blogger-blogger di AU2, Keramat. Dengar cite ramai blogger-blogger yang popular akan turun ke sana.

Insya’lah bro juga akan berada di sana cuma tak boleh nak janji datang atau tidak coz Mak mertua turun sana pada hari tersebut.

Untuk maklumat lanjut sila terjah blog Anak Perak selaku kepala program ini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

36 thoughts on “Berbuka Bersama Rakan GengBlogger Di Times Square

    1. mau xmeriah… sume mulut xdok diam… ade je benda yang dipersembangkan huhuhu

      knpe la intan dok jauh ek

    1. ala die nie…

      segan2 pulak ek.. suara dah terngiang2 di corok radio he…23x

      dh 3tahun kite kenal tapi xpernah berjumpe kan huhhu

    1. die belanje pn sebab ade hutang dengan salah seorang blogger tue

      mmg betul2 langkah kanan tue

Leave a Reply

Top