You are here
Home > Hari Raya > Baju Raya Tahun Ini

17,446,543 total views, 5,754 views today

Baju Raya Tahun Ini

Raya tahun nie,

Rasanya masih raya sorang-sorang kot. Even balik raya sama-sama. Tetap lain kereta.

Tahun nie raya,

Entah la, xterfikir nak pakai baju color ape, beli mana sume bagai.

Ini Puasa

Mahu cukup itu pose punya sahur. Xnak miss2 sahur. Dah kurang pahala kat situ. Walaupun sekadar minum air.

Ini Puasa

Mahu buka besa-besa, xnak ikut hawa nafsu bagai.

Puasa tahun ini

Genap setahun pemergian kawan maya bro, Cik FBI yangterlibat dalam kemalangan jalan raya tahun lepas.

Baru td bro ter recall komen2nya di blog ini beberapa hari sebelum pemergian arwah. sms  yang bro terima dari arwah sudah tiada dalam simpanan bro T-T (hp dh 2x rosak)

Genap juga sebulan

pemergian arwah nenek yang bro kasihi.

Maaf mata bro tengah kebasahan.

Al-fatihah buat mereka, moga bulan Ramadhan tahun ini dipermudahkan untuk bro dan si dia bro -amin-

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “Baju Raya Tahun Ini

  1. teringat pada teman matrikulasi yang tak dengar cerita lepas matrik, tau2 accident di gua musang 26 sept tahun lepas. white kancil. still remember the details. tp dah lupa nama dia. coz we just call him Angah through matric.

    1. al-fatihah buat arwah

      yg arwah nie pun bro tertibe je teringat time selak2 entry lama kat blog nie n terjumpa komen beliau..

      dah la arwah selalu datang sini n komen blog bro.. kekadang sms bro, call bro T-T

      semua tue kenangan

    1. baju raya.. entah la….

      selama nie mmg raya berdua pun.. cuma tahun nie rasenye cam x kot…. entah la

      ke zuriey nk beraya dengan bro kan

    1. bro pun sama zik, kot2 bro ade tersalah kata ke tersalah komen ke dengan Zik…

      ada masa jom jumpe… untuk next gathering blogger ke kan he…23x

    1. thank

      selamat menyambut ramadhan al-mubarak buat kamu….

      oh jom sama2 kite bangun sahur ek…. eh tolong kejut bro leh x..???

    1. thank…

      thank jugak coz sudi meninggalkan jejak di teratak buruk bro nie….

      yup setiap yang terjadi pasti ada hikmahnya….

    1. thank zella

      selamat berpuasa buat kamu… rindu nk smbg dgn kamu dah lama xsembang kan n dah lama bro xjejak merapu rapan di blog kamu

  2. cantik si dia bro..semoga cepat2 kawen ye bro..
    xde la rasa sunyi sepi sangat…
    hehehehe…
    dan kepada insan yg telah kembali ke rahmatullah..semoga mereka tenang di sana..amin

    1. ops jgn puji lebih2.. krg lubang hidungbro pulak yg mengembang huhuhu

      kawen anytime pun boleh.. nk nikah je nie… cdg hujung tahun nie… tp nikah gantung je la.. coz bro tgh xstabil lagi nie

      he..23x tue la memalam sunyi n sepi je xde penemankan huhuhu

      thank lalink….

      erm al-fatihah buat mereka….

Leave a Reply

Top