You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Alhamdulillah Aku Dipertemukan Dengan Mereka

17,435,403 total views, 3,068 views today

Alhamdulillah Aku Dipertemukan Dengan Mereka

Gambar di atas sekadar hiasan.

Gambar selepas penat bermain bowling sambil mengunggu team-team lain habis bermain.

Perhimpunan GengBlogger di Plaza Alam Sentral, Shah Alam 28th August 2010 sebelum berbuka puasa beramai-ramai.

Thank buat semua rakan-rakan,

Yang sudi memberi moral support kepada bro takkala bro berada dalam keadaan down sesangat ini.

Thank juga kepada rakan-rakan yang sudi memberi mengambil berat bro yang dah kurus ini [Thank buat tokey Herba Life-Joegrimjow] dan sudi menolong bro dalam meneruskan sisa-sisa kehidupan ini.

p/s- kawan yang terbaik adalah mereka yang ada semasa kita susah, menjaga hati kita, tidak terlalu mempersonalkan tindakan kita & tau batas-batas mereka bila berada dalam hidup kita. Walaupun mereka bukannya kawan yang terbaik..

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

40 thoughts on “Alhamdulillah Aku Dipertemukan Dengan Mereka

    1. hero mmg la never die…. bro hanya la watak sampingan yang selalu menjadi mangsa si hero he..23x

      kalau mangsa si heroin nak la jugak he…23x

  1. xde orang menjadi watak sampingan dalam hidup sendiri bro..
    setiap orang adalah hero dalam hidup mereka..
    setiap hero ada halangannya..
    tapi hero takkan mati selagi misi dalam hidupnya tercapai..
    hero ada tanggungjawabnya dan hero tak semestinya seorang superhero..

    *logik kah?

    1. he…23x maksud bro sekadar watak sampingan dalam hidup orang lain…

      nk gak rase jadi hero untuk hidup orang lain he…23x

      coz dulu bro selalu berada di atas, sekali berada di bawah, baru nampak siapa yang tikam belakang, main belakang, pandnag belakang & xpakai tali pinggang belakang he..23x

    2. jgn riso.. tang bawah bro dah jaga awal2 he..23x

      riso gak.. time kawen nnt ramai yg dtg menyerang he…23x

      ate2nye 3 kosong lagi kan

  2. salam ramdhan framestone..akak dah tenguk dah gambar semalam..amboi muka kamu gak yang famous kat album tu..nasib baiklah ada tunang..klu idak hemmmmmm

    alhamdulliah berjaya jugak program geng blogger kali ke 2 ni..tahniah buat semua yang dapat hadir.

    tulah psl…org ashik cerita kena tipu kat low yatt..alhamdulliah tak pernah kena lagi.

    1. eh mane de saya famous kak… sy pun xnmpk muka sy kat album semalam lagi he..23x

      ala tunang je kak.. ade lagi 3 kekosongan.. knpe kak…?? nk wat menantu ek… xpe la sya rasa ariff shah lebih memerlukn he…23x

      alhamdulillah berjaya kak… kali ini lagi ramai dari yang kat cyberjaya…

      pasal kat lowyatt kite g dengan orang yang betul2 arif… supaya tak tertibe… saya beli CPU just Rm700 je.. tip top sampai skrg… cuma baru2 nie je tukar hardisk bagi besar sikit he…23x

    1. mudah saje soalan mu tue.. kan bro dh ckp pic ini di ambil time tgu blogger2 lain habis main bowling…

      so jawapannya di sini,

      makwe2 blogers tengah cuba menghabiskan sisa-sisa permainan dorang he…23x

      eh…

      kat blog sape mu jumpa muka bro ek… xtau pun… xkan ade orang tangkap sembunyi2 muka bro yang cam hape2 nie

    1. sejak dok KL nie agak senang sikit nk join gathering dorg huhu…

      matang ke cara bro… tang mane tue ek

      nie baru sempat nk update entry pasal gathering he…23x

      anyway selamat Ramadhan juga buat kamu di sana

    1. doakan cam tue la ek….

      bro nk apply kerje kat tempat lain.. hope masih dapat teruskan bidang programmer yang bro minati huhuhu

    1. insya’lah.. gathering tetap akan dijalankan..

      if xmampu nk wat besar-besar.. kecik-kecik pun boleh sahaja

    1. he..23x time nie bro cam xjadi AJK je… bro banyak pasif dari aktif.. keadaan bro xmengizinkan la

      nie tgh nk update entry pasl gathering hari tue. tgu ek

    1. sama2….. nice to meet u… selamat xngorat…

      ade ek bro ajar… ingatkan bro marah2 je kamu he…23x

Leave a Reply

Top