You are here
Home > 1001 Pictures > Abang Nak Bagitau Nie….

17,431,066 total views, 4,910 views today

Abang Nak Bagitau Nie….

“Abang nak bagitau nie”

“Bagitau ape ek?” tanya si dia bro

“Sebenarnye, erm sebenarnye errrrrr sebenarnye” ujur diriku dalam gagap.. Kalah Lady Gaga.

“Sebenarnye ape sayang” ujur di dia bro

“Sebenarnya Dragon Ball ada 7 biji semuanya he..23x Aduhhhhhhh [menjerit bro akibat di cubit pada bahagian yang berlemak

Dengar cerita masa dah semakin dekat. Bersediakah bro.

Hope rakan-rakan bro di luar sana sudi memberi kekuatan kepada bro [sila transfer power korang kat bro, transfer kredit or duit pun boleh he..23x]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

23 thoughts on “Abang Nak Bagitau Nie….

    1. kejamnye nazz nie…

      meh la nazz cubit manje bro sikit he….23x

      saje je nak mengusik kak atie.. bukan senang nk tengok bro manje2 cam nie tau dgn dia he..23x

    1. ala sian die ek banyak kali kena he…23x

      kalau sekali dua xpe la jugak kan….

      p/s-berapa lame ek xjenguk teratak buruk bro nie ek??

    1. lempang manje2 leh la… eh rina xnak lempang manje bro ke he..23x

      insya’lah tapi nk tnye nie…

      jemput untuk ape ek he…23x

      ape kate bro jemput rina join gathering berbuka puasa antara blogger di shah alam

    1. he..23x zaman muda2 dulu selalu gak melawak cam nie… cuma sekarang nie jarang sangat melawak

      tapi sekali melawak… tgk pe jadi… sakit tau kne cubit he..23x

  1. uitt apa berendam berdua2an dlm air nie??? hehehe…dah x lama lg yea…bagus sgt!! moga semuanya berjalan lancar..

    p/s: bro sengal n senget!! 🙂

    1. ramai la.. ade kat kiri kanan cuma xmuat nk dimasukan dalam kamera

      xlame ape ek he…23x

      p/s- nie awat izzan meroyan nie he..23x dikatenye bro sengal n senget

  2. Vic pun lepas tgk je gambar kat atas ni..
    ada benda nak cakap jugak…
    tapi jangan marah ye..
    erm… sebenarnya… sebenarnya…
    you berdua nampak….
    nampak… nampak…

    you berdua nampak basah…
    hahahahahahahah

Leave a Reply

Top