You are here
Home > Bersama BroFramestone > Temui Bro Di Geng Blogger Gathering @ Putrajaya

17,426,271 total views, 115 views today

Temui Bro Di Geng Blogger Gathering @ Putrajaya

Cakap banyak pun talak guna.

Bro dah inform pasal benda nie awal-awal. So jangan cakap “kenapa saya xtau pasal gathering nie”

Pe2 pun masih sempat lagi if korang nak join.

Date : 10th July 2010 (Saturday)
Time : 10am – 5pm
Location : Putrajaya Challenge Park

If sesat roger-roger la bro or member2 yang korang rasa pergi ke gathering nie.

Bawak makanan sendiri [nak paw bro punya pun boleh, coz bro bawak banyak].

Ada something untuk blogger-blogger yang pernah bro janjikan kepada mereka

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “Temui Bro Di Geng Blogger Gathering @ Putrajaya

    1. insya’lah…

      kalau boleh kne ada orang kuat untuk create program seperti ini.

      ade rezeki kita bertemu lagi ek

    1. bro pergi….

      jadi MC & orang yang handle aktiviti [bidan terjun je.. joe mintak tolong T-T]

    1. mne de sempoi.. besa2 je… nk proper2 pun xxboleh.. coz tema kita pun agk happy2 gitew…

      susah tul jadi bidan terjun nie.. slamat program kita berjalan dengan lancar kan

  1. aek?.. ta tau pun ada wat gathering. alaa.. rugi la xdapat ikut. huhuhu.. bro, tinggal kat putrajaya ke?.. nak wat bisnes detox foot patch tak?.. lepas le duit nak gi jenjalan makan angin cuti skolah ni. huhuhu.. jom tengok kat blog detox saya. 🙂

    Jual Detox Foot Patch pun boleh untung masyuk jgk. 🙂 jom tengok kat blog saya. Khas untuk orang di Putrajaya dan KL sahaja. 🙂

    Jom buat bisness detox.
    Detox semurah RM0.80/pcs.
    http://detox80sen.blogspot.com/

    1. insya’lah akan datang tetap ade gathering lagi…

      bro xdok putrajaya.. dok kat Kelana jaya je.. Tapi kekadang selalu gak turun sana…

      bro pun ade jual detox foot patch.. tapi bukan bro punya.. tolong jual untuk orang lain

Leave a Reply

Top