You are here
Home > Uncategorized > Template WP-MyMudah Untuk Khaizarien.com

17,682,319 total views, 3,446 views today

Template WP-MyMudah Untuk Khaizarien.com

WordPress Template MyMudah Modified by bro for Khaizarien.com

Template MyMudah yang dihasilkan oleh rakan blog bro iaitu MyJazmanie memberi keizinan kepada bro untuk memodified mengikut kreativiti bro.

Dan hasilnya maka lahirlah tlayout yang menarik untuk Khaizarien.com dalam tempoh 2 jam [tidak termasuk berfacebook + wat kerje] termasuk mengemaskini coding untuk menambahkan kekemasan & keunikan template yang sedia ada.

Insya’lah if tiada masalah,

Bro akan memperbagaikan template MyMudah untuk dikongsikan bersama dalam masa yang sama mempromosikan hasil kerja anak watan kita yang sudi berkongsi hasil kerjanya.

Walaupun nampak simple tetapi ianya berbaloi untuk di miliki, jika blog anda yang paling berat untuk di loading.

Buat masa sekarang ianya sesuai untuk blog wordpress yang di host sendiri.

p/s- jika bro mempunyai masa yang terluang, bro akan keluarkan hasil kerja bro untuk dikongsikan dengan rakan2 huhuhu

Pengumuman

Bro mencari sesiapa yang tahu membangunkan permainan game online seperti farmville or mafiawars.

Bro juga mencari sesiapa yang sudi berkongsi ilmu dalam membangunkan applikasi sistem LMS (Learning management system) seperti portal student-student kat U tue.

If ada sesiapa yang sudi sila hubungi bro

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

12 thoughts on “Template WP-MyMudah Untuk Khaizarien.com

    1. die dah lama pakai dot com… cuma bro xde msa nk edit template die n die pun bz dgn kerjaya xde masa nk blogwalking or promote blog die

  1. * Mafia wars/farmville private server ke? Kena server side punya file. Kalau travian, saya dah jumpa server file.

    * saya kat u dulu guna Moodle. Cari CMS untuk e-learning kan?

    1. ops cam mne tahu yang bro nk wat bnde2 cam nie…

      anyway thank ek coz sudi merespon bro

      * game pakai private server.. game card ala2 Urban Rivals…

      * moodle ok.. cuma bro xreti nk customize jadi yang lebih menarik interface die…. yup untuk e-learning huhuhuhu

    1. ko nak wat ape air tangan ku… ke nk rase air yang dikeluarkan oleh tangan he..23x

Leave a Reply

Top