You are here
Home > Uncategorized > Sony Ericsson Serious Error

17,642,850 total views, 3,983 views today

Sony Ericsson Serious Error

SESE – Sony Ericsson Serious Error

Bro menerima status pada hp baru bro [rasa cam nak beli hp yang lagi baru la].

Serious error. Stop charging. Stop using your phone and contact a sony ericsson call center.

Apa Maksudnya ek,

Ada sesiapa yang sudi menolong bro x…???

p/s- bro baru pertama kali pakai sony ericsson sejak bertahun-tahun setia bersama Nokia – Connecting People

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

18 thoughts on “Sony Ericsson Serious Error

    1. tue la.. rase cam nk kembali ke nokia…tp xtau la kan..

      tgu je la…

      p/s- sabtu nie ade gathering blogger.. mahu ikut x

    1. wah… tolong jangan paw brobelikan hp baru ek he…23x

      bro nk beli hp pun korek tabung huhuhu (kedekut punya pasal)

    1. mane la bro tahu.. tahu2 je kat hp bro tertulis benda cam tue huhhu

      mahu xriso he…23x

  1. bro punyak55oi ke tu/ sebijik sama yg aku punya hahaha…aku rasa aku pernah jadi camtu, bukak simcard dan pasang balik…dah sampai masa tu kot cari yg baru..hehehe 😀

    1. ops he…23x teman xde la beli hp cam nie.. hp besa2 je…

      oh salah sim card ek… sepanjang beli xpernah kuarkan simcard huhuhu

      mybe dah sampai masa kot even baru je beli pertengahan bulan 5 hari tue huhuhu T-T

      cadang nk beli hp china la… cam lagi tahan n baling kat dinding pun xrase kesal

    1. xbawak pun…

      kedai jauh la… jauh sanggat.. coz nk g kedai tue kali dgn 3 dah leh dapat hp baru yg canggih sikit huhuhu

Leave a Reply

Top