You are here
Home > Uncategorized > Pelajar Sekolah Dilacurkan

17,451,934 total views, 4,403 views today

Pelajar Sekolah Dilacurkan

Dari Kosmo hari ini.

Difahamkan, pelacur muda berusia belasan tahun tersebut dipaksa melayan sekurang-kurangnya seorang lelaki sehari dengan bayaran antara RM60 dan RM80.

Mereka dipercayai telah melayan tidak kurang 130 lelaki.

Pelacur berkenaan merupakan remaja yang lari dari rumah sejak dua bulan lalu dan tinggal bersama seorang ibu ayam.

Yang ingin bro perkatakan,

Nafsu umat akhir zaman dah semakin teruk. Nak gak cari yang bergetah.

Pe2 pun jangan musnahkan masa depan anda. SPM pun xde dah melacur or serahkan maruah sendiri. Pe2 jadi sapa yang nak tanggung.

Seperti kate nak bro kan.

Selagi spender mak yang sponsor, jangan gatai nak cari perempuan he…23x

p/s- spender bro, bro yang beli ok

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

10 thoughts on “Pelajar Sekolah Dilacurkan

    1. tue ayat perli la ReD huhuh meant hal sendiri pun mak bapak still tangung.. duit xde pun paw mak bapak…

  1. ada baca paper tadi…60 to 80 hengget jer sekali servis….gila tak berbaloi, dah le kena share ngan bapak n mak ayam…. adoilah…baik join nuffnang huhu

    1. join nufnang sekali sentuh rm0.25 kalau join advrlet depend pada berapa byk kedatangan yang datang huhu

      so ok pe.. sekali sentuh rm60-80… klu kira ikut ramai yang datang cam mne.. he..23x

      besa la… kanak-kanak mudah di pergunakan… rm10 pun rase banyak n xbyk karenah… senang nk jaga n life time tgi huhuh so perniagaan leh tahan lama he..23x

  2. agaknya dh rasa hidup mcm tu senang sngt kot… dh bahagia sngt kot.. aish.. nk ckp ape pun xreti la bro.. lu org ade otak, pk la masa depan yer!!

Leave a Reply

Top