You are here
Home > Uncategorized > Ned Bra ( .)(. )

17,452,110 total views, 4,579 views today

Ned Bra ( .)(. )


Ned 2 – Bra 1
2nd July 2010 – 2200 (Malaysia Time)

Credit Pic :- 1974 FIFA World Cup Germany, Netherlands – Brazil

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

20 thoughts on “Ned Bra ( .)(. )

    1. he…23x bro sebelum game bermula dah teka berapa gol n sape yang kalah huhuhu

      tp ramai yg xnk caya… nk wat cam mne kan…

    1. kenapa xleh kot ek…??

      ala pasti boleh dibolehkan huhuhu…. nie pun dok McD je layan bola huhuhu

    1. xperasan pulak ada argen’jantan’ he..23x

      mmg terbaik la dari en_me huhuhu di mana sekarang..?? maaf dah lama xmasuk blog bro me…

      sy dah dok KL dah skrg… ada masa hope boleh ketemu

    1. he..23x masa bile pulak aku serupa he..23x xpe2 nnt aku try buh gambar die kat blog nie n kite reramai bandingkan berapa % serupa..

Leave a Reply

Top