You are here
Home > Uncategorized > Lurah Dendam

17,442,675 total views, 1,886 views today

Lurah Dendam

Entry ini kesenabungan dari blog Gadis Kampung Separa Bandar.

Lurah yang dimaksudkan,

Bukan di atas, tetapi di bawah…

Bukan perempuan, tetapi milik lelaki…

Apa ke halnye la kan….

Tapi itu la kenyataan yang berlaku dalam realtity hidup bro semasa mendengar khutbah Jumaat di salah sebuah masjid di Kota Damansara.

Ceritanya begini,

Bro duduk 2 saff di belakang hamba allah nie,

Mula-mula bro tak perasan apa2. Semasa sedang ralik menghayati khutbah yang disampaikan. Mata bro ternampak la sesuatu yang rasanya xpatut la nampak terutama di rumah Allah swt ini.

Ops bro xteransang ek, bro kan normal orangnya he..23x

Hamba allah nie beseluarkan jean yang tidak bertali pinggang. Tue pasal terlondeh terlebih sikit dari mat-mat londeh sekalian.

Ternampak la juga lurah yang xseberapa nak dendam [coz bro lebih tertarik dengan lurah lain – nak buktikan yang bro nie straight].

Siap xpakai seluar dalam lagi tue. [maybe kes seluar dalam dia kne curik or xsempat nak kering – kne fikir postif gak]. Lena gak die mendengar khutbah kat masjid nie

he…23x time nak bangun dirikan solat, die leh bangun dari lena terus tarik seluarnya keatas n wat muka xbersalah. La melayu rupanya, bro ingatkan orang asing [foreigner] tadi.

If korang ada cerita yang sama nak dikongsikan. Sila2 tinggalkan jejak di sini ek

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

39 thoughts on “Lurah Dendam

    1. thank coz sudi usha lagi blog bro… bro j eyg berkesempatan nk usha blog orang lain T-T

      ops….!!

      klu xnk terkejut… usha2 la entry bro sebelum nie huhuhu

      sure xterkejut… lagi2 la pasal bro masuk paper hari tue

      wat pe nk mengusha.. lelaki pulak tue… klu gurl nk gak bro

    1. same la… bro suka yang ketat2 je he…23x

      dalam kes bro dah la nmpk yg laki punye… kat masjid pulak tue…

      waduh… nk elak, bro terpaksa lelapkan mate time khatib baca khutbah he…23x

    2. ketat2 tue lagi menarik.. dari yg terlondeh tapi nampak kurap ke ape ke he..23x

      terus mati selera….

      lagi2 la kalu yang ditengok tue lelaki punye huhhuhu

      he..23x besa la.. agenda menghayati khutbah yang disampaikan huhuhu

    1. masalahnye rezeki ke kalau terpandang tue lelaki punye.. n yg tengok pun lelaki huhuhu

      cukup la sekali.. rase nk termuntah rasenye

    1. he…23x

      xguna gak pakai kain pelikat jika nk sembahyang dok terselak je huhuhu

      lagi2 kalau ade yg tersembul kuar

    2. klu die pakai cam mne ulak leh terlondeh… melainkan die baru sahaja di khatankan huhuhu

    1. dh die dok depan bro.. cam mne xterpandang huhuh….

      kalau die perempuan.. sure die dok mane2 pun bro akan cari perluang untuk tengok huhuhu

      pasal xpernah nmpk la bro bukak cite pasal nie…

      sumi segan ek.. segan knpe ek if dorg tunjuk he..23x

    1. he..23x bro rase die xpakai.. boxer pun xpakai gak huhuhu

      sebab tahap kelondehannya melampau…

      he…23x kecik ek.. gurl pakai g-string pun bro leh perasan.. nie kan pulak lelaki… klu dah mmg xnmpk tue nk cakap ape ek

      nk ckp dorg pakai g-string saiz XS ek

    2. pecah perut ek.. meh bro jahitkan balik nk x..??

      arif ke… mne de la.. besa2 je nie…

      cam mne nk terperasan gurl pakai g-string jika string die tue bro leh nampak he…23x

      zuriey ade g-string x??

    3. mne de lawak la… dok gelak je die ek tiap kali datg blog bro huhuhu

      soalan cepu emas ek… so kne jawap la kan…

      string[x]tue ape pulak ek…..

  1. time study dulu ..aku slalu duduk belkg…kalau pompuan tu tahap nampak spenda je..lelaki ada skali je pnah menampakkan lurah hitam..nasib baik tak cecah ke lohong yg terdalam

    1. dlm kes bro nie.. hampir2 gak la sampai ke lohong die…

      lurah hitam gak tue huhuhu

      bro dulu time berlajar pun suka dok belakang coz senang nk kuar g toilet…

      kalau ternampk tue kira rezeki la kan…

      dh la ade macam coler.. ketebalan.. jenis corak lagi.. ade reben2 lagi…

      perlu ke nk ditayang huhuhu

    1. gmbr nie je yang en google nk berikan…

      nk pakai yg laki punye.. kne tgu bro jadi paparazzi la he..23x

      jgn marah ek Pn Sumi…. krg bro lelong kat sini huhu

      enth la,

      bro pun xtau ape kes die.. sebab bro masuk je masjid dok belakang die.. die tengh tertido.. n baju die makin lama makin terselak…

    1. bro pun xsuka pakai suar dalam… terutama pakai ken la kan…

      if pakai suar.. bro kne pakai gak.. takut xselesa… or ade yang terkejut nnt he…23x

      tp mmg ade lelaki yang xsuka pakai seluar dalammahupun boxer.. xtau knpe… mybe sebab burung die riso xde orang nak bg CPR if xboleh bernafas

    1. malu nape nie huhuhu….

      tertutup2 muka dgn tapak tangan tue.. tp masih ade nmpk ade celahan pada jari jemarimu…

      nk tengok ek he..23x

    1. bro xnampak peta pun… coz gelap semacam je.. cahaya xsampai ke tempat tue kot

      or xde orang nak wat peta kat situ he…23x

    1. bukan tgh solat..tp tgh khutbah la intan…

      die leh layan lentok ke depan.. mahu xterselak huhuhu dah la baju singkat

    1. nk close up gak ke….???

      oh xsanggup dah nk nengok… if gurl xpe… he..23x berselera gitew

Leave a Reply

Top