Seperti yang korang ketahui dari iklan icon comey cute kat gelas dok main bola sempena FIFA World Cup 2010 istimewa dari McDonald.

Sejak 2 menjak dok KL nie,

McD tetap menjadi pilihan bro untuk berehat bersantai membuat kerja + online selepas office hour.

Tetapi tidak sesekali pun bro membeli cawan gelas seperti yang dorang iklankan di tv. [nampak benar ianya tidak berjaya menarik minat bro]

Entah apa mimpi,

Baru sekejab tadi bro membelinya. Warna kelabu kehitaman menjadi pilihan [cawan nie keluar pada 1st July – Kick namanya].

Entah apa kes,

Tersadung pulak masa nak berjalan ke meja. Habis tumpah berderai air coca cola yang dibeli.

Alhamdulillah,

Hanya air sahaja yang menjadi mangsa. Tiada kehilangan jiwa dilaporkan.

p/s- Tak sangka prihatin jugak perkerja McD sini sudi mengantikan air bro dengan air yang baru. Pandai amik hati customer he..23x