You are here
Home > Uncategorized > Gelas Teristimewa Untuk FIFA World Cup 2010 McDonald

17,410,377 total views, 1,906 views today

Gelas Teristimewa Untuk FIFA World Cup 2010 McDonald

Seperti yang korang ketahui dari iklan icon comey cute kat gelas dok main bola sempena FIFA World Cup 2010 istimewa dari McDonald.

Sejak 2 menjak dok KL nie,

McD tetap menjadi pilihan bro untuk berehat bersantai membuat kerja + online selepas office hour.

Tetapi tidak sesekali pun bro membeli cawan gelas seperti yang dorang iklankan di tv. [nampak benar ianya tidak berjaya menarik minat bro]

Entah apa mimpi,

Baru sekejab tadi bro membelinya. Warna kelabu kehitaman menjadi pilihan [cawan nie keluar pada 1st July – Kick namanya].

Entah apa kes,

Tersadung pulak masa nak berjalan ke meja. Habis tumpah berderai air coca cola yang dibeli.

Alhamdulillah,

Hanya air sahaja yang menjadi mangsa. Tiada kehilangan jiwa dilaporkan.

p/s- Tak sangka prihatin jugak perkerja McD sini sudi mengantikan air bro dengan air yang baru. Pandai amik hati customer he..23x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

13 thoughts on “Gelas Teristimewa Untuk FIFA World Cup 2010 McDonald

    1. oh kopak la nie kalu nak beli semua set..

      gamaknya mahu hilang satu meraung 4tahun [tgu world cup akan dtg huhhu]

    1. dapat huhuhuhu kalau xdapat haru biru la tgk huhuhu

      xpe zik….bro pun dah sebulan xblogwalking blog org huhuhu

      kerje sekarang nie membataskan bro untuk berblog T-T

    1. tue la.. klu tertumpak kat baju perempuan… kalau x namapk bentuk body dorang… dapat jugak berkenalan or tukar2 no tepon…

      tapi kalau dah dapat pelempang dari orang sebelah… pepaham je la kan

    2. xsia-sia pun.. sampai bile2 pun akan teringat huhuhu

      if xteringat tue mknenye mmg xserik2 la tue kan huhu

Leave a Reply

Top