You are here
Home > Bersama BroFramestone > [Gathering Geng Blogger] 1001 Makna Di Sebalik Senyuman

17,421,436 total views, 3,257 views today

[Gathering Geng Blogger] 1001 Makna Di Sebalik Senyuman

3 Insan 3 Generasi
3 Pandangan 3 Kisah
3 Blogger 1 perjumpaan [Gathering Geng Blogger 2010]

Kredit Pic :- Azizie Pakker

Kredit pic :- Hidayah Isa

Bro tidak pasti,

Kenapa kami tersenyuman bersama.

Apa yang mampu buat kami tersenyum.

Yang pasti, mungkin kenyataan Kak Ina KL mengenai status AnakPerak kot. Bro rase-rase la kan.

Penyeri Gathering Geng Blogger, Nur Iman Maisarah & Muhammad Luqman Hakim

Kredit pic :- Joegrimjow

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

31 thoughts on “[Gathering Geng Blogger] 1001 Makna Di Sebalik Senyuman

    1. bro xpasti… rasenye die cakap cam tue la..

      rase sebab tue kot kite glak sesama he..23x cam kes dorg dah lama bro tahu…

      hari tue dorg wat surprise kat bro mase lepak kat setiawangsa

    2. hee..feez plak tahu sehari before gathering.. chating ngn anak perak.. lps tu masa gath aritu cari2 gak muka dia.. nk balik baru laa perasan.. ciss.. tak smpt usik2.. 😀

    3. bro on da way nak dtg call die tanya dah gerak ke belum.. coz bro time tue berada berdekatan dengan rumah ReD..

      mane la tahu die amik ReD kat situ n leh gerak sama…

      bro riso hari tue terdatang lambat… takaut event dah bermula..

    1. kak jie pun ape kurangnya… jauh ke atas memandangnya huhuhu

      intan yang terbaik.. comey je rase die nie… bagus la die ade.. leh gelak2 dengan teka teki die

    2. keh2..
      betul2..
      kakjie paling jauh merenung masa depan..
      pikir masalah negara yang makin serabut ke?

      haha..
      sangat cute masa teka teki gigi tu?
      mula2 clue benda, pastu dia cakap sikat.
      kantoi terus jawapan.

    1. he…23x pakai dialog yang sama ek….

      leh la masuk sehati berdansa nie huhuhu.. harap kekal n menjadi. itu yng bro harapkan

    1. xtau la nazz.. xdengar ape2 cite lagi nie…

      tue la pasal… xpe la nazz.. ade rezeki pasti kita semua dapat dihimpunkan huhuhu

      jgn sedih2 nk tisu x

    1. bro pun xtau bila…

      coz gathering hari tue orang lain yang handle n manage… bro hanya bidan terjun je.. membantu meringgankan beban dorg…

      if korang rase ade pe2 plan.. bro sudi membackupnya secara part time.. coz komitmen pada kerja agak tinggi gak…

      malam baru balik dari kerja

    1. thank untuk award ek..

      ada masa n rezeki pasti kita dapat berjumpa.. xdpt event yg besar2.. yg kecik2 pun ok je

    1. yg tue bro xleh nk cakap ape2… mmg comey pun huhuh

      if ade pe2 yang kurang dari bro.. bro mintak maaf la ek.. bro hanya bidan terjun

Leave a Reply

Top