You are here
Home > Uncategorized > Buat Apa Banyak-Banyak, Satu Udah La.!!

17,443,319 total views, 2,530 views today

Buat Apa Banyak-Banyak, Satu Udah La.!!

“Laptop rosak”, kata si dia bro.

“Dah sampai ajalnya”, kata bro.

Si dia bro merengek  “Ala… nak pakai sangat nie, kerja banyak nak buat nie”

Bro menjawab, “Beli je baru” tanda bro malas nak melayan.

“Banyak la..!!! “, tanda memprotes xnak keluarkan duit sendiri.

“Wat ape nak beli banyak-banyak, beli satu cukup la. Sape lagi yang nak pakai..?” Jawab bro tanda mengusik dalam kemalasan melayan.

p/s- Cari la teman yang sudi keluarkan duit & melayan rungutan anda

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

20 thoughts on “Buat Apa Banyak-Banyak, Satu Udah La.!!

    1. bukan xnak support…

      tp bro pun nk laptop satu gak… sure die nk yg 2k++ punye huhuhu

      T-T

    1. amboi…

      dtg blog bro siap nyanyi2 nie ek.. happy mode ek huhuhu

      oh cam tue ek…. if dah kahwin nnt cam mne la ek… tgk masih sama ke tidak he..23x

    1. he…23x nnt ade duit bro beli desktop yg mantap gilew untuk die…

      tgu la kahwin nnt kan

    1. he…23x mung nie… sempat lagi relatekan dengan isu semasa di blog mu…

      jgn kate simpan dalam almari… dapur, toilet, atas katil mahupun kat atas bumbung ku letak..

      siap boleh lead ke main komputer untuk wat kerje ke ape ke..

      [aku dah lupa cara nk wat cam tue]

    1. he…23x

      bro rajin tue.. cuma komp masih tgl di kampung.. kat rumah sekarng xde internet..

      kalau x 24jam on je komp tue he..23x

      bro celik mata je terus online punye

    1. he…23x

      bro saje je layan cam tue…

      kalau layan lelebih takut xmanje la pulak kan he..23x

Leave a Reply

Top