You are here
Home > Uncategorized > Telur Berdiri, Burung Terpacak

17,449,208 total views, 1,677 views today

Telur Berdiri, Burung Terpacak

Telur Berdiri..??

Sebenarnya situasi seperti itu bukan perkara baru atau ajaib, malah berdasarkan fahaman saintis, ia ada kaitan dengan faktor graviti.

Berdasarkan pendapat saintis, di antara matahari dan bumi terdapat garis medan gravitasi yang mampu mempengaruhi elektron dalam telur sehingga menjadi stabil, sekali gus membolehkannya berdiri tegak.

He…23x

Bagaimana pula dengan fenomena burung yang pagi-pagi dok terpacak je… [ops he…23x untuk mereka yang 12 tahun ke atas]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

13 thoughts on “Telur Berdiri, Burung Terpacak

  1. owh..burung yang pagi2 dok tpacak tu.. AYAM la! dia nk berkokok suruh orang bangun solat subuh..lalala~

    hah! otak suci ni tau.. xde fikir bukan2 walaupun bro kata utk 12 tahun ke atas

    pssstt…ayam pun kategori burung gak..

    1. he…23x ops he…23x ops lagi he…23x

      ayam dok terpacak kat mne… kat kfc byk la.. kt kmpung bro cam dah xdgr dah bunyi ayam huhuhu

      penguin pun dalam kategory burung gak….

      cuma ade satu je burung yang xde sayap tapi mampu ada telur 2 bijik huhuhu

    1. knpe digi ek he…23x

      bagi sebab yang munasarawak pada bro huhuhu

      pe2 pun thank ek…. naik nufy bro

    1. bru suka telur dadar huhhuhu…

      pastikan ianya dipukul kembang baru goreng huhuhu.. klu x sue xsedap huhhuu

Leave a Reply

Top