You are here
Home > Status Malam Jumaat > [Status Malam Jumaat] Teknik Cakar Harimau

17,435,370 total views, 3,035 views today

[Status Malam Jumaat] Teknik Cakar Harimau

Teknik Cakar HarimauApabila berada di kamar tidur, suami isteri hendaklah saling faham-memahami, bekerjasama dan bertoleransi untuk memenuhi tuntutan naluri masing-masing.

Biasanya suami memerlukan layanan mesra dan ungkapan manis dari si isteri. Dalam bergurau senda dan menimbulkan suasana mesra teknik “Cakar Harimau” terbukti mampu meningkatkan lagi keintiman hubungan bersama.

Itu sekadar intro untuk Status Malam Jumaat.

So ini pulak rapu rapan bro

Bro : Sakit lah belakang nie, urut boleh x??
Dia : Dalam bilik boleh la, xde orang tengok.
Bro : So apa lagi, jom la masuk bilik. Ok kan..??

Dia : Xnak la.. Takut…!!
Bro : Takut apa pulak
Dia : Takut dengan awak la..

Bro : Takut kenapa pulak nie.
Dia : Takut awak tertibe jadi rimau, abis saya di bahamnya.

Bro : Eh bukan awak ke boleh jadi harimau..
Dia : Eh kenapa kita pulak..??
Bro : Sebab perempuan je yang tahu ilmu cakar2 rimau nie.

Dia : Maaf saya xtau la cakar2 nie. Mak xajar lagi
Bro : Xpe, meh bro yang ajar he..23x

p/s- Elok bertanya pada mak bapak dari bertanya dengan orang yang maybe memerlukan tempat untuk berpraktikal.

Credit Pic :OhArtis.Com

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “[Status Malam Jumaat] Teknik Cakar Harimau

    1. yup betul…

      asalkan bukan ilmu yang menyesatkan kite or menyusahkan orang lain huhuhu

    1. tau pun zuriey… berlajar2 nnt kahwin senang… sure ade yang mengaum nnt he…23x

    1. he…23x alasan je…

      leh je klik like even dah kahwin 2 3 4 huhuh…

      kate org ilmu tambahan he…23x lame aki xdtg sini

    1. yang mana tue feez nak pakai huhuhu

      nak pakai teknik nie ek huhuhuhu

      p/s- kan best malam nie ade yang urut bro huhuhu

    1. Ops,

      rahsia kini ah bocor… jangan salah guna pulak… n jangan gatai2 nk wat praktikal he..23x

    1. mmg beruntung dapat isteri yang pandai mengurut… dari yang pandai mencakar huhuhu

Leave a Reply

Top