Sukan Malaysia (Sukma) : Acara Lari Dari Rumah

Sukan Malaysia (Sukma) : Acara Lari Dari Rumah

Peserta :- Nur Fatihah

Umur :- 13 tahun

Rekod pencapaian :- 10x lari dari rumah sejak awal tahun nie.

Matlamat :- mengikuti teman lelaki.

Oh dunia,

Mudah2 je anak2 gadis kita terpengaruh dengan orang yang baru dikenali.

Lagi-lagi dengan mereka yang sedikit pun tidak membantu tetapi makin merosakkan masa depan mereka.

Aduhai,

Orang ramai yang ada maklumat diminta menghubungi Jamilah di talian 010- 8814297 atau 07-2386525.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Bro Framestone

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Page with Comments

    1. kenapa la nak lari dari rumah.

      Kalau dah tua xpe.. nie muda2 lagi… tau2 je lari ingt boleh selesai semua perkara ke…

      xpasal2 kne rogol ke ape ke… cam la laki yg korng ikut tue nk bertggjwab kan

    1. nie x g lombok tapi lari2 dlam malaysia je.. ikut laki yang baru dikenali jugak la… tp xkan la sampai 10x kan he…23x

      jom kie-yu kite lari reramai… ckp je tasik mane.. kite cuba habiskan seround..

      seround je la ek.. nk masuk 2 round bro xlarat he..23x

    1. Tau pun..

      masih muda kan… so bakat2 cam nie la kite perlukan untuk menaikan martabat sukan negara kita he…23x

    1. lawak ke..?? mane de la.. saje je nk merapu merapan kat sinie huhuhu

      yup teruk dh remaja zaman skrg nie.. if nk lari pun tgu la dah ade kerjaya n pelajaran tgi…

      nei pun suar dalam mak bapak yang sponsor kan

    1. he…23x bagus nasihat kamu nie kan

      klu bro pun rase elok gak bg nasihat cam tue.. sure lepas nie jd yg ke-11 ke-12 n seterusnya…

      leh buat genius book of record kan..

      p/s- bro hari2 lari ke bilik air… xtahan he..23x

    1. he..23x tau xpe…

      nk wat cam mne.. hasutan syiatan tue lagi kuat huhuhu… kekdang silap family mendidik jugak…

      klu betul didikan sure xterlintas mereka nklari dari rumah….

      ke dah dirogol baru tahu…. eh dirogol ke or diserah je he..23x

    1. dari surat khabar je…

      tue yg tahu pasla info nie huhuhu…

      yup fikiran masih mentah lagi… dah merasa kenikmatan dicabul baru nk berfikir huhhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *