You are here
Home > Uncategorized > Promosi Kondom @ Condom

17,421,262 total views, 3,083 views today

Promosi Kondom @ Condom

Pagi-pagi bro dah bukak topik entry yang agak keterlaluan.

Ops ini bukan entry lucah mahupun kotor,

Bro sekadar nak sebarkan sedikit info mengenai kesedaran sosial mengenai penggunaan kondom @ condom.

Tapi, jangan pula korang nak cuba test try kondom nie pada yang tak sepatutnya [even memang patut].

Sekadar entry sambungan dari blog cik amoi.

Mengenai Condom Fashion Show in China. So korang layankan je la pic di bawah nie ek.

Boleh dijadikan penghias topi… [buat penganti bunga manggar pun boleh] he..23x berkaler-kaler gitew.

Nenas gitew. Boleh dijadikan salah satu product kraf tangan negeri Johor [gurau je tau, no heart feeling] kalau dijadikan hantaran ok x..?? he..23x

Kondom menenuhi susuk tubuh huhuhuh… Nak guna just tarik mane2 pun boleh he..23x

Banyak betul kaler-kalernye. Ade perisa ke..??

Gaya ala-ala suci gitew. fully condom he..23x ade je idea dorang nie kan.

Untuk info penuh gambar boleh usha di sini.

******

Komen bro la kan…..

Awat dah macam kempen kitar semula kondom @ condom je nie. Korang perasan x..??

Syarikat kondom memang buat kondom untuk sekali guna je. Kalau tidak, bungkus la bisnes dorg huhuhu

p/s- adakah dorang buat kondom dari hasil susu getah yang family bro kerjekan..???

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

12 thoughts on “Promosi Kondom @ Condom

Leave a Reply

Top