You are here
Home > Uncategorized > Online Game Survey

17,437,622 total views, 1,477 views today

Online Game Survey

Bro meminta jasa baik rakan-rakan untuk menolong bro menjalankan survey berkaitan dengan Online Game.

Bro tahu anda semua biasa bermain permainan game online seperti cafe world, farmville, mafia wars etc.

Mungkin dari survey ini dapat menolong kami membangunkan permainan online 100% buatan Malaysia khas untuk anda.

Jika anda sudi,

Sila klik banner di bawah untuk kepautan soalan survey.

Nama & Email anda adalah rahsia.

Sila sebar-sebarkan mengenai survey ini kepada rakan-rakan anda.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “Online Game Survey

    1. tgh wat market research nie coz tgh nk susan corak permainan dalam masa yang sama create duit..

      besa2 je…

      now bro berkerje dengan company baru.. tue pasal bro terlibat dengan game development nie..

      doa2kan yang terbaik ek

    1. ok xpe… bro mencari mereka yang bermain game online

      coz nk kumpul market survey…

    1. xpe xpe.. bro_me xkan xpernah men game online… if pernah sudi2kan la menjawab survey ini

    1. he..23x if bukan hantu tp main game online… boleh je jawab survey nie…

      xsemestinya yg fanatic je yang jawab

    1. kalau boleh hari nie last…

      tapi xkisah la.. jawab n promote je… .. byk paper ke ade lagi nie

    1. game hotel city pun ok je…

      amboi nk bgtau ade psp ek… budak rumah bro ramai yg ade psp.. cam nk beli seketul je…

      tp bro xde masa sgt nk men game huhuhu

  1. bro,gua ada 1 game best,kalo kasi jadi malaysia punya mmg gempak..try tengok game perfect world..nama game ni mmg melambangkan rupa game ni..

Leave a Reply

Top