Alhamdullilah

Last week after kerje bro dapat meluangkan masa menontong wayang Lagenda Budak Setan (LBS) bersama si dia bro.

Lokasi di tuju adalah Sunway Pyramid after melihat kelancaran lalu lintas di LDP – Lebuhraya Damansara Puchong.

Alang-alang dah lama xkeluar tengok wayang bersama, so bro rasakan xsalah usha same2 kan.

Mesra Gitew.

Bukan selalukan he..23x

Kalau di ikutkan,

Cerita ini, bukan pilihan bro coz bro lebih meminati cerita lain. [cerita ape ek?? – xperlu la korang tahu]

No review pasal cerita nie kat sini. Cuma bro nak kongsikan serba sedikit kritikan bro direct untuk cerita nie.

Lakonan mantap si Farid Kamil berjaya menghidupan budak setan di awal jalan cerita.

Cuma dipertengahan n hujungnya,

Watak Akasha seperti tidak bernyawa. Mungkin kerna Farid Kamil menjiwai watak yang frust menongeng.

Sape yang tahu kan.

Yang pastinya, kesetanan berjaya digambarkan di awal cerita walaupun slotnya terlalu pendek.

Rasa xcukup kejam la pulak

Anyway,

Lakonan Que haidar berjaya menghidupkan kekejaman & menghidupkan suasana di pertengahan cerita.

Sekali tengok,

Cam bro pulak yang berlakon, Bro bab2 panas baran nie agak pakar sikit.

Kalau xpercaya try tanya kat sape2 yang pernah bro marah, maki & dibelasah he..23x [malang tul orang tue kan coz bro nie jenis susah nak meletup (ada darah tinggi dah)]

Bro sekarang dah berkerja di KL.

If ade sape2 blogger nak ajak jumpa ke tengok wayang ke, roger2 la bro

Area cadangan :- OU, Sunway & Wangsa Walk je. Lain tempat malas nak pergi (bro xsuka jem di jalanan, tapi suka jem buah-buahan).