You are here
Home > Tazkirah bersama BroFramestone > [tazkirah] Kerna Wanita Begitu Berharga

17,426,141 total views, 7,962 views today

[tazkirah] Kerna Wanita Begitu Berharga

CANTIK wanita kerana kejernihan wajah…. ^_^
MANIS wanita kerana senyuman yang indah….. ^_^
AYU wanita kerana kesederhanaan lahiriah…. ^_^
HEBAT wanita kerana keimanan yang teguh…. ^_^

GEMUK wanita kerana kuat makan…. ^_^
BUSUK wanita kerana bau badannya he…23x

jangan cakap laki xsudi belikan perfumes untuk korang.

Kredit rapu rapan tazkirah ini :Masrina facebook.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

18 thoughts on “[tazkirah] Kerna Wanita Begitu Berharga

    1. tapi berapa ramaikah wanita yang menghargai harga diri.

      dan selalunya mak bapak pulak yang buh harga untuk anak perempuannya…

      dah la pulak tue harganya riban2 dan ianya bukan merupakan mas kahwin, mas kahwin la yang menunjukkan nilai wanita tersebut.

    1. Yup diri Lizi begitu berharga… [nie kira pakai kilo ke ape ek he..23x diskaun xde ke]

      entry tazkirah je nie.

      yup setiap wanita mmg berharga. cuma bagaimana caranya mereka menghargai.

  1. WAKAKAKA.!seb bek saya jenis suka wangi2..lalala~

    x worry la para lelaki, x yah susah2 nk belikan perfume untuk i. i pnya stok pun dh mlambak.hahhaha

    1. stok ke koleksi nie huhuhu

      mesti ReD wangi sentiasa kan huhuhu…. tp bro xwangi.. ReD suka gak ke.. hari2 lepak blog bro.. he..23x

      nmpknye kne pasang pewangi kat blog nie la.. khas untuk ReD..tp sure ReD datang sini je satu blog bro bau wangi he..23x

    2. hahah.stok @ koleksi tak penting, yang penting, kena wangi dan bersih sentiasa..org pun suka nak dekat..hihi

      bro bucuk, saya lari la gi blog yg wangi2..lalala~

    3. oh cam tue ek…

      boleh x bro dekati ReD yang wangi nie huhuhu

      blog bro xwangi2 ke..sedekah la perfumes sikit ek

    1. yup wanita memang hebat… sehebat siti fatimah segagah tun fatimah seberani sumaiyyah

Leave a Reply

Top