You are here
Home > Uncategorized > Kerna Jam Terlampau, Bro Wat Kerje Dalam Kereta

17,675,122 total views, 4,132 views today

Kerna Jam Terlampau, Bro Wat Kerje Dalam Kereta

First time sepanjang bro berkerja di tempat baru, bro lewat masuk office [kecuali ada meeting diluar].

Selalunya bro hanya mengambil masa dari 10-15minit dari rumah untuk sampai ke Office.

Entah apa yang berlaku pun bro xpasti. 8.30 kuar rumah sampai office dah pukul 10 pagi.

So sepanjang dalam perjalanan yang xbergerak tue, bro sempat on laptop sambil membuat kerje [selamat bukan bro yang drive].

Sampai la bateri laptop habis, bro masih stuck dalam kesesakan.

Nak kata ada accident xnampak la pulak.

Erm Alahai……

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

17 thoughts on “Kerna Jam Terlampau, Bro Wat Kerje Dalam Kereta

    1. bro area kelana jaya dekat dengan Gaint tue…. bro jem kat tempat nk U-turn je huhuhu

      bro ofis dekat je dgn rumah.. dekat sangat… tp tue la.. xde jalan short cut

  1. aku respek ah kt bro sbb bole buat keje dlm keter time jem. Heheh bolela buat budaya baru. kalau org jepun budayanya membaca dalam tren/bas, org Malaysia bole buat keje dalam kete

    Buat keje ye, bukan ‘keje’
    XD

    1. akhirnya tetap gak xtau huhhu jem pasal ape he…23x

      cam hape je…penat pasnag radio.. dorg cakap jem je xbgtau punca…

      lagi pun tue je jalan yg bro ade nk g tempat kerje… dah xde jalan lain dah… walaupun dekat je ofisnye tp tetap terasa jauh sgt

  2. huisshh jammed yg boleh menyebabkan kita pun jammed gak! itulah salah satu sebab kami memilih utk keluar dr kl..tu yg dok kuantan..tp skrg dah boring pulak dok kuantan even xde jammed..hehe

  3. semata2 nk wat u-turn, kene amek mase 1 jam…. bek tido lu kan…siap polis tuh suh wat u-turn jauh…memang xdpt r… 2 kali dh kuang ajo ngn polis…. miahahaha

Leave a Reply

Top