You are here
Home > Uncategorized > Jika Brazil Draw Malam Tadi

17,438,822 total views, 2,677 views today

Jika Brazil Draw Malam Tadi

Result

Brazil 2 : 1 North Korea

Cuba bayangkan jika perlawanan malam tadi berkesudahan dengan seri he..23x

Time bro ngomol mata draw di saat akhir perlawanan,

Sorang-sorang tengok muka bro dengan perasaan x puas hati.

Nampak sangat budak rumah bro semuanya penyokong Brazil he..23x

p/s- bro xsokong mana-mana.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

13 thoughts on “Jika Brazil Draw Malam Tadi

    1. Sarah sokong mana ek…

      nak gak tahu huhuhu… man tahu bro boleh beralih arah ke pasukan yang sarah minati huhuhu

    1. ops…

      jgn la pandang bro cam tue he…23x

      dah la game tengah memalam… bahaya tue… siang2 xpe la…

  1. hoyeahhh..brazil menang.. yeah..yeah.. yahuuu..

    feez tak tngok pn, sbb takut menterkejutkan seisi rumah akibat jeritan..

    kalau tngok bola,mmg tak reti nk duduk diam.. hoihh

    1. sokong brazil gak ek…

      bro kalau tengok bola sure xde jerit2 punya… bro lebih tgk pada strategy dorg je huhhu…

      ops selamat xsatu rumah dengan feez… kalau x jeritan feez pasti berlawan dengan dengkuran bro huhuhu

      sian… bro boleh je dok diam… tido je bising sikit he..23x

    1. sudah kembali ek…

      maaf la bro bz sikit lately nie… ahad nie free x..?? jom date dengan bro…

      nnt bro tgk cam mne ek

  2. uish..kalau brazil seri mlm td alamatnya north korea ke next round r. pas tgk portugal vs CIV mlm td aku da bole agak north korea mest bole ke 2nd round.

    Aja-aja fighting!

    1. he…23x world cup kali nie cam menarik je…

      xnmpk sgt ada pasukan yang mendominasikan… even menang pasti ada kalah xpun seri je

      sure sape yang berjudi tumbuh cm cendawan… coz perluang nak menang besar tue tetap ade

Leave a Reply

Top