You are here
Home > Uncategorized > Isteri Orang Pun Jadi Ek..!!

17,419,379 total views, 1,200 views today

Isteri Orang Pun Jadi Ek..!!

pic sumber :- Kosmo Online 21 June 2010

Di Seremban,

Isteri sendiri ditangkap berkhalwat dengan seorang lelaki di dalam sebuah bilik hotel di Port Dickson.

Lima tahun berkahwin dan dikurniakan dua orang anak berusia empat dan tiga tahun.

Di Jitra,

Mangsa berusia 18 tahun menjalinkan hubungan dengan seorang wanita yang juga isteri orang berusia 26 tahun dan sering ke rumah wanita itu di taman perumahan di Bandar Darulaman di sini, ketika suami wanita itu tiada di rumah.

Wanita itu mempunyai empat anak dan semua anaknya sering mengikut suaminya keluar berniaga menyebabkan wanita itu mengambil kesempatan membawa teman lelakinya masuk ke rumah mereka.

p/s- Isteri orang pun jadi kan.. ish..23x dahberanak pinak pun masih wat hal

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

28 thoughts on “Isteri Orang Pun Jadi Ek..!!

    1. entah la… bro no komen pasal bnde nie….

      yup berdosa besar,.. tp nk wat cam mne.. dah umat akhir zaman kan huhuhu

    1. tp tue la kenyataannya….

      dah banyak kes cam nie huhuhu…. petanda dah ade.. tgu azab je huhuhu

    1. mane la cukup dgn 1 je kan he…23x

      kalau la leh fully 4 kan he…23x tp tue la… jgn salahkan lelaki je.. perempuan pun ade keinginan juga

    1. jgn la takut B… bro bukan berblog pasal hantu he…23x

      org sekarang xkisah pasal cun ke x.. asalkan dilayan n rase dimanjai…

      xguna ade lelaki jika xmampu isi kekosongan si isteri huhuhu

    1. orang sekarang nie… xpayah tepuk pun boleh berbunyi huhuhu….

      nk wat cam mne kan nass… dh dunia cam nie… pasti ada sebab munasabah ianya berlaku…

    1. nie bukan pasal kes laki xde ke ade… laki ade.. tp nk gak rase yang luar he…23x

      ReD jangan la sapu ek… mopkan aje sudah huhuhu

    1. mungkin juga nazz huhhu

      perempuan nie pun kekadang nak kan perhatian n belaian mnja…

      asal ade yang sudi pasti mudah saja mereka tergoda

  1. kan dah cakap dunia ni oke jer lagi..cuma umat dia jer yang tak sdr diri..sah2 mmg tak takut mati..tak takut hukum Allah..tak tkut di laknat oleh suami..huhuhu..sdh..sdh..

    p/s: wah bro dh lama tak singgh blog CC..SMPAI HATI ITIK EK..den sllu singgh sini tau..huwaaaa..

    1. zaman skrg nie sungguh mudah untuk menempah tiket express ke neraka… cuma perlu pilih kaunter sahaja huhuhu

      p/s- sorry suri… keadaan bro mengurangkan perluang bro untuk ke blog orang lain… T-T komen korang kat blog bro pun xtereply huhuhu

      insya’lah ade rezeki pasti bro datng ke blog suri

  2. tula bro. dah kawin pon buat hal,tambah2 bercinta macam sy skrg ni. susah.

    manusia.. macam2 ragam. dapat yg baik tu memang baikla. dapat yg tak berapa nak baik tu, tanggungla.

    P/s : sekarang ni byk bersabar

  3. semoga kami sebagai isteri2 dpt menghindari dr perkara2 begitu…

    takut tau… ishk..suami yg ada sudah cukup membahagiakan..x perlu mencari peneman sampingan..

Leave a Reply

Top