You are here
Home > Uncategorized > Hanya Teman Di Alam Maya

17,430,116 total views, 3,960 views today

Hanya Teman Di Alam Maya

Bro hanya teman di alam maya.

Buat dia, awak, kau, kamu, korang & dorang.

Dari Alam Maya,

Bro mengenali dia, awak, kau, kamu, korang & dorang dari dulu sampai kini.

Ada yang sudah pergi, ada yang hilang, ada yang menanti, ada yang setia bersama bro.

Dari Yahoo 360 kepada blogspot kepada dotcom,

Dari Friendster kepada facebook kepada twitter kepada formspring.

Tiada wall di antara kita [kecuali wall kat facebook]. Masing-masing bebas berkata-kata  dan berkicauan.

Entry ini di ilhamkan oleh salah sorang rakan blog bro yang dah lame xsinggah blog bro kerna bz dgn study + blog business die (Emyliza).

Pe paham la bila bro merapu rapan kan.

Kata Beliau,

Bro,hanya kawan alamaya amy ja

Bro pulak membalas dengan penuh tata terbit ketenggaraan.

Ok pe di alam maya.. kalau alam roh mahu pun alam bunian cam mne…?

Kalau Alamanda, itu je betul2 problem buat bro coz bro tahu amy sure akan mintak itu ini dari bro kan he..23x

Sekali dia menjawab balik la,

Siot je ayat bro…

Tak pe la sekurang2 nya bro dapat menghiburkan hati amy yang duka nestapa di alamaya…

Acececeee… Di alamanda tu memang terhibur sangat2 la, kalo bro dapat blanjew wafel eskrem.. yummy:)))

p/s- Jangan mintak benda bukan-bukan dari bro time tengah kegawatan datang bulan [bulan mendatang]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

14 thoughts on “Hanya Teman Di Alam Maya

Leave a Reply

Top