You are here
Home > Status Malam Jumaat > [Status Malam Jumaat] FIFA World Cup 2010

17,430,114 total views, 3,958 views today

[Status Malam Jumaat] FIFA World Cup 2010

Pastikan perancangan game anda berjalan dengan lancar.

Pastikan time management anda tersusun rapi.

Dan pastikan ianya tidak bertindih pada waktu:-

  • 7.30pm
  • 11.00 pm
  • 2.00 am

Kerna ianya waktu rasmi game fifa world cup 2010.

Elok korang berwaspada,

Biar la game anda adalah Live, dan bukannya Delay mahupun Postpone.

Extra Time guna sebaik mungkin, dan jangan separuh game dah injure.

Bagi yang dapat kad merah tue, jangan pula bermain di luar padang. Seminggu je direhatkan. Bukan lama mana kan.

p/s- 1st game 7.30 malam nie menampilkan Pasukan Tuan Rumah – South Africa Vs Mexico [4.00 pm waktu dorang]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “[Status Malam Jumaat] FIFA World Cup 2010

    1. kaki bola..???

      oh tidak sama sekali.. tpcam world cup rugi je xje xtengok…

      tp yang peliknya… sepnjg world cup nie sume game bro tengok.. mbe2 bro yg kaki bola pulak yang dok layan dengkur

      bro xtau nk sokong team mane

    1. lain mcam ke… aku rase cam betul je nasihat ku nie huhuhu

      cuma di apdatasikan dari suasana musim bola sepak dunia nie je he..23x

    1. tengok tv boleh.. nk tgk channel lain je xleh kan he…23x

      ala sebulan je kan.. if xleh jugak.. beli je tv lagi satu

  1. Nasib baik main d South Africa. Kurang2 start jam 7.30 mlm dan abis jam 4 pagi. Kalau main di Europe.. 4 pagi ada game baru mahu start. Of course bro, mesti tgk LIVE.. ulangan mana syokkkkk…

    1. bro buat masa sekarang xde yang termiss kecuali perlawanan malam pertama

      baru start je bro dah ke alam lain.. celik2 dah masuk perlawanan lain…

      nampak sgt tv yg tengok bro

Leave a Reply

Top