You are here
Home > Uncategorized > Budak Cuti Sekolah, Bro Mula Bersekolah

17,414,557 total views, 2,952 views today

Budak Cuti Sekolah, Bro Mula Bersekolah

Assalamualaikum wbt & salam sejahtera.

Hari nie merupakan hari pertama bebudak bercuti sekolah.

Hari nie juga merupakan hari permulaan untuk musim2 mengawan + makan free di hujung minggu.

If korang wat makan-makan free jgn lupa jemput ek.

Alhamdulillah genap seminggu bro di company baru.

Dan genap seminggu gak result semester akhir bro keluar, menandakan bro dah habis berlajar dalam bidang Human Resource yang dikuasai oleh Training & Development dan juga Organization Safety & Health.

Dan genap seminggu bro meninggalkan company lama bro T-T.

Semua ini jihad

Semua ini hijrah

Semua ini perjuangan

Alhamdulillah bro diberi kepercayaan untuk memegang jawatan System Developer walaupun bro tidak sedikit pun mempunyai sijil atau kelayakan dalam bidang IT.

Mungkin ini rezeki bro,

Siapa yang tahu kan. Dalam masa yang sama xsalah bro berlajar ilmu yang baru. Walaupun lari bidang tetapi ianya mampu memberi kepuasan kepada bro.

Anyway,

Thank buat rakan-rakan yang masih sudi menterjah blog bro even kebanyakan entry didalam blog ini adalah autopublish [bukan auto rubbish ek].

Hari ini, bro akan menghadiri majlis perkahwinan rakan blogger bro iaitu AsnaCute (bro kenal sejak tahun 2008 dan dia merupakan blogger setia di blog lama bro).

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

8 thoughts on “Budak Cuti Sekolah, Bro Mula Bersekolah

    1. kite wat entry..lepas tue kite setkan bila ianya akan muncul di blog kita…

      so even kite xon9 skali pun, blog sentiasa terupdate

    1. boleh je komen kat mne2 huhuhu

      lapo ek.. moh la kfc.. jumpe bro nnt tuntut la mintak bro belanja

    1. huhuhuh hari2 wat autopublish T-T rasa cam xbest je kan huhuh

      oh malasnye nk study

    1. xmaju mane pun jaz…
      rasanya nnt aku memerlukan bantuan mu.. bila la leh ketemu kan

Leave a Reply

Top