You are here
Home > Uncategorized > Bro Demam..!! Harap Maklum Ek Kenkawan

17,420,202 total views, 2,023 views today

Bro Demam..!! Harap Maklum Ek Kenkawan

Assalamualaikum wbt

Yup bro tengah kedemaman nie. Xperlu la korang nak lawat ke ape ke.

Just doakan bro cepat sembuh.

Banyak yang ingin bro kongsikan. Cuma kekurangan masa nk berblog menghalang berkongsi dengan korang.

if bro ade mase nanti bro kongsikan ek.

Anyway,

Bro memang dah xsihat, tapi push diri join program mandi manda bersama ofismate kat Sg. Gabai.

Nie pic bro masa tahun 2008 kot pergi ke Sg. Gabai. Kredit ke blog lama bro, Blog Rasmi BeliBuy.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

17 thoughts on “Bro Demam..!! Harap Maklum Ek Kenkawan

    1. thank….

      xde maknenye demam piala dunia… hari2 dok nk tgk.. game start je dah terlelap bertemankan batuk n selsema yang berlebihan

    1. he..23x pergi je la.. sape leh tahan tgk air sunagi yang jernih n menyegarkan he..23x

      yg wat jadi sakit pun mybe sebab memanjat tgi sangat

    1. if xpergi nnt menyesal huhuhu… so pergi je la kan huhuhu….

      ade pulak tue kat sane ketemu orang yang kenal2 gitew dalam fb….

      masing2 xberani nk tegur… takut salah org huhuhu

    2. tue la…

      bulan 7 nie wat lagi huhuhuhu….

      tue la.. hope jumpe zuriey… sapa2 la bro ek huhuhu

Leave a Reply

Top