You are here
Home > Uncategorized > Bila Bakal Isteri Semuda Anak Sendiri

17,419,296 total views, 1,117 views today

Bila Bakal Isteri Semuda Anak Sendiri

Pengarah filem, Aziz M. Osman, 48, selamat diijabkabulkan dengan pelakon baru, Puteri Lily, 21, atau nama sebenarnya Puteri Sarbainun Lokman di Masjid Negara semalam.

Ia perkahwinan ketiga Aziz tetapi pertama buat Puteri Lily, yang muda setahun daripada anak sulung Aziz, Puteri Nurul Fateha, 22.

Amboi,

Muda sangat tue abang Aziz oii.

Pe2 pun tetap bukan masalahkan. Asalkan berbahagia sentiasa n hati juga sentiasa muda.

Hope dari perkahwinan ini dapat menjana pemikiran n kreativity dalam menghasilkan product seni yang berkualiti seperti dahulu.

p/s- ade ke rakan2 bro yang sudi mengahwinkan anak mereka dengan bro T-T

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

23 thoughts on “Bila Bakal Isteri Semuda Anak Sendiri

    1. Pangil la mak muda he..23x

      xsalah pun kan huhuhu…. yg penting asalkan bapak sendiri bahagia…

      betul kan he..23x jgn biarkan die keseorangan

    1. mahu xnye.. dah masuk ke-3 kali dah nie

      doakan bro juga ek he..23x (hanya mampu pasang niat je)

  1. Dah jadi hukum alam, semua mahu barang yg baru yg fresh. Anyway, tak boleh lah juga kita nak buruk sangka kan. Mudah-mudahan kekal ke anak cucu kali ni…

    1. yup doakan yang terbaik buat mereka.. hope dipermudahkan n tidak dipermasalahkan..

      kita kahwin untuk mencari kesempurnaan dlam iman dan bukan gosip2 murahan.. wat tambah dosa je

    1. kalau la bro dah 50 tahun dapat cam nie.. mesti best kan he…23x

      sure Ifa pun jeles he..23x

      nnt ade mase bro wat entry ade muka ifa… nk x

    1. tue la…

      hope gadis2 di luar sana sudi menerima ketuaan bro seadanya…

      kauta masih ade kekosongan he..23x

    1. ala bukan susah pun.. wat je cam xde pe2 ala2 gilmore girl kat tv tue

      cam mne la nk biasakan diri jika pak mertua lagi muda dari kita he…23x

    1. xtau la…
      bro pun xtau sangat pasal die…

      harapnay begitu la… moga yang terbaik buat merak. begitu gak buat bro n buat zuriey

    2. turn kamu jangan la tnya bro…

      banyak2an berdoa sure turn tue sampai..sama ada cepat atau lambat je

    3. gatai xpe…gatai nk kahwin… bukan gatai nk berlaki… tue pasal ramai yang berlaki tp xkahwin2 huhuhu

      moga yang terbaik buat mu.. kauta bro ade je kosong he..23x

Leave a Reply

Top