You are here
Home > Uncategorized > 1St Day Kerja

17,436,691 total views, 546 views today

1St Day Kerja

Assalamualaikum wbt

Selesai juga 1st day bro berkerja dengan company baru.

Even culture n suasana berbeza, tetapi bro masih mampu membiasakan diri.

Gila la,

Sikit pun bro xsempat nak usha blog bro.

Gatai gak bro nk update blog. Riso tido xleh nk lelapkan mata.

Ala update je kan… tapi bro tetap gak bersara dari menjadi blogger tegar he..23x

Nie pun bertemankan notebook + berukbang orang [pinjam kate kan] bro gunakan sebaik mungkin untuk update blog ini supaya xjadi sarang tikus mahupun belukar orang merendek.

Sorry jika blog nie akan sunyi sepi tanpa rapu rapan bro setiap hari

Sorry gak jika dulu, kini selamanya bro dah xjejak blog korang

Sorry sorry sesangat jika bro ketinggal mengenai perkembangan korang.. [bukan perkembangan badan or perut korang ek] nk mendirikan masjid ajak bro

Sorry juga buat semua rakan-rakan blog bro….

Bila la bro nk wat entry yang autopublish untuk memastikan anda setia menikmati rapu rapan bro.. Tapi, ada ke yang sudi jejak blog bro nie kan

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

33 thoughts on “1St Day Kerja

    1. xleh nk mengular la… coz kat sini ade banyak company dok bawah satu owner… tue la pasal…

      ade je yang dengki n nk cari kesalahan

  1. Kan aku dah kata. Mesti ketagih punya. Dlm hati risau je apa la yg org komen dlm blog aku. Mesti rimas bila ada idea tp tak leh buat entry.

    1. he…23x

      tp time kerje mmg xsempat nk fikir2 pasal nie… byk bnde lain nk kne fikir

      nie ade 3 project kne handle… 2 portal n 1 game online

    1. klu sunyi contact la bro huhuhu… ok je.. ade mase bro temankan he…23x

      bro time kerje agak susah nk bersembang dgn org lain huhuh

    1. doakan yang terbaik buat diri ku ek…

      dh mereng sikit otak nie.. dok tgk coding je… rase menyesal je xamik bidang It berlajar dulu…

    1. oh tidak… susah zella… susah sangat

      harapkan notebook + berukbang pinjam je nie huhuhu

    1. he..23x yup ade je nampak nie… he…23x

      tp berhari2 gak la bru bro nmpk he..23x T-T

    1. thank Kie-Yu….

      eh awat xleh komen ek… bro rase xde pe2 prob coz ade je org yg komen

    1. T-T bro xberkesempatan nak singgah blog sapa2 pun suri… harap hujung minggu je.. itupun jika bertemankan notebook + berukbang pinjam

  2. huhuhu…. sunyi rasa hidup bile x berblog. tapi nk wat camne kan…. daku suah merasakan apa yg dikau rasa…. lihat la blog daku… ade update x?…xde kan… fb book pun dh lame x bukak… novel?…. tgah curi mase nie. tetap xde mase gak

    1. sempat gak mengular tgk blog timelunch hour..tue pun sebab menguyah depan komp he..23x

      thank ek

      tolong2 la tangok blog bro nie… bg susu ke tukar lampin ke he..23x

Leave a Reply

Top