You are here
Home > Uncategorized > Thank Coz Ingat Buzday Bro

17,449,302 total views, 1,771 views today

Thank Coz Ingat Buzday Bro

Thank buat semua yang mengingati buzday bro hari ini.

Even xde la rasa diraikan sama seperti tahun lepas, tahun sebelum ini, tahun-tahun sebelum-belumnya. Dah besa dah.

Xkisah la, scandal ke kawan-kawan teman ketawa ramai yang tidak tahu buzday bro. [Pandai bro cover].

Anyway,

Thank buat semua yang wish bro terutama

Si dia bro yang sanggup kol tepat pukul 12malam [ikut waktu jam dia] dan menyanyikan lagu buzday tanpa alunan petikan gitar [dulu dia wat la] dalam keadaan bro tengah mamai xsedar apa-apa.

Ayah bro yang tengah menghadiri kursus diluar kawasan [sms je, ayah bro ingat je buzday bro. Bro je asik terlupa]

Mak bro yang sudi wish buzday bro terlambat setelah bro sampai ofis sedangkan sepanjang pagi bersembang dengan bro sebelum g koje.

Rakan-rakan di facebook.

Teman-teman blogger.

Rakan seoffice [yang tidak dapat menyambut buzday bro kerna bz dengan kerja termasuk bro sekali].

Dan mereka yang terniat nak wish tetapi tidak terdaya.

Esok merupakan hari terakhir bro berkerja di sini T-T

Thank buat semua yang sudi mengadakan jamuan perpisahan seminggu awal semata-mata mengumpulkan semua staff yang ada takut ramai yang tiada masa saat-saat akhir bro berkerja.

Begitu juga yang sudi belanja bro makan secara peribadi.

Esok juga merupakan hari terakhir bro akan berblog dari office bro dan mungkin tempoh terakhir bro menjadi blogger tegar.

Thank buat yang sudi join contest bro terutama mereka yang sudi menjadi antara yang terawal join contest bro.

Thank sesangat buat Qaseh, Zuriey, Zahidah & NazzPurple yang sudi menghadiahkan,

  • Doa untuk kebahagiaan hidup bro
  • Ucapan & doa
  • Jersey [entah boleh dapat ke x]
  • Persahabatan

Bagi yang nak join sila klik link sini.Thank buat mereka.

Xde pulak yang nak hadiahkan kiss ke, borang poligami [yang siap bersain]ke kat bro… he..23x

Jangan hadiahkan bro surat saman, dosa mahupun hutang piutang ek

Anyway,

Doa-doakan la bro dimurahkan rezeki dengan kerjaya baru bro di tempat baru.

Mintak-mintak dipanjangkan umur [banyak yang ingin bro lakukan di dunia], dipanjangkan akal [untuk merapu rapan di blog bro dan blog korang]

Dan juga dipanjangkan apa-apa yang boleh dipanjangkan [orang kata kepuasan perlu ada he…23x tapi kalau panjang xpower pun xde gunanya].

Kredit pic :- Luqman Hakim

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “Thank Coz Ingat Buzday Bro

    1. ops he..23x yup buzday bro…

      sorry bro rahsiakan he..23x anyway thank coz sudi wish T-T

      contest bro xde pun yang nk join… nk gak tahu ape yang korang sudi bag untuk buzday bro T-T

    1. he..23x tua-tua pun hati tetap muda he…23x

      xpe2 xpe…

      contest masih lagi berlangsung sehingga bro start koje kat tempat baru

    1. tp tue kek untuk Luqman Hakim…

      tahun lepas kot… sepatut sambut dengan bro..tp bro ade hal mmg xdpt join sama…

      nfahk xnk join contets bro ke

  1. sama-sama..lepas ni tak dapat lah nak baca entry baru blog hari-hari. takpela nak buat cmne. anyway semoga bro berjaya dalam kehidupan bro.amin

  2. kak izan ucapkan “Selamat Panjang Umur”… mudahan dimurahkan rezeki, kesihatan yang baik, jodoh yang berpanjangan dan semua yang baik2. terima kasih sebab sedia menjadi sahabat, jadi adik yang baik (:D) dan semuanya yg baik2. semoga keputusan yg diambil menjadi yg terbaik dalam semua yang baik… Amin.

    1. Thank huhuhu

      umur makin meningkat tua.. tapi besa la lelaki kan.. sapa nk ngaku tua… [hati muda selalu]

      sama la.. bro budak HR gak…

      esok last day kerje sini… mgu depan lapor diri kat company baru as web programmer…

      moga dipermudahkan olehNya

  3. huwaaa lame x pgg gitar…. nyanyian acapella je yg mampu ku sembahkan… huhu

    –>>kamu pun biase buatkn….ini tunjuk ajar kmu la nie ;p

    1. Ops 21..??? he..23x teman makin lama makin muda la pulak

      Jaz,
      Teman hari nie last koje sini.. next week dah kerje sane dah…

      ada masa boleh ketemu T-T

Leave a Reply

Top