You are here
Home > Karnival Belia 2010 > Tak Cukup Boleh Tambah

17,284,701 total views, 372 views today

Tak Cukup Boleh Tambah

Mari kak mari abang…
Jangan malu-malu jangan segan-segan..
Ade banyak lagi ini. Tak cukup boleh tambah..

Meh reramai..
Ade ruang kosong lagi dibelakang nie.. Tgk mereka yang ada di booth kami kusyuk menikmati lunch masing2.

p/s- sekadar rapu rapan bro

If korang ada sebarang soalan yang sulit-sulit atau tidak boleh ditujukan kepada bro di sini.

Yup,

Bro akan bersara dari menjadi blogger tegar. So untuk menyambut persaraan bro. Sudikan la korang join contest bro dengan klik banner di sebelah.

Dan bro nak bagitau,

Minggu depan merupakan minggu terakhir bro berkerja di sini. Bermula awal bulan 6 bro akan mula berhijrah ke company lain untuk memulakan kerjaya baru.

Kemungkinan besar, blog ini akan mula sunyi. Hanya bertemankan entry2 yang di autopublish & bro tidak mempunyai masa untuk melawat blog anda semua.

T-T,

Jika korang sayangkan bro meh la beramai2 join contest ini. Bro nak kumpul rakan-rakan berblog dari tahun 2006 yang masih mengenali bro sampai la sekarang.

kredit pic to :- DesignelMedia Sdn Bhd.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “Tak Cukup Boleh Tambah

    1. Yup…

      Berbaur kesedihan….bro rindu dengan semua rakan blog bro…

      yang datang & pergi
      Yang setia menanti

      Nazz moh la join contest bro…

      Insya’lah bro xkan tinggalkan blog ini. Cuma akan bersawang tanpa reply dari bro sahaja

  1. sy x sedih. sbb sy pun telah menjadi blogger yg tidak lg menjejak kaki ke blog2 len. malah entry yg di publish juga tiada… adehhhh

    1. Sekarang masih boleh berblog.. start kerje tempat baru dok KL balik (umah sewa) cam agak susah nak berblog huhu

      nnt bro akan terindu2 la kat ReD..

      ala cam la xleh jumpa kat Au2 kan he..23x

    2. tue la… dah la ReD pengomen setia setiap entry blog bro kan…

      rindu ek..

      ape kate join contest bro… if betul2 ReD xsanggup tengok bro bersara… T-T

    3. bukan ngumpan la… xpercaya tengok ranking pengomen di blog nie… atas sekali ReD kan

      jangan lambat sangat

      nnt kuar lampu merah

    1. entry malam jumaat tetap akan bro publish he…23x [tapi autopublish je la ek]

      tapi bro bukan week terakhir dialam pekerjaan.. tetapi bertukar kerjaya huhuhu…

      hope ade rezeki leh kite bertemu

    2. mesti la.. malam2 bro dah macam malam2 jumaat dah..

      gurau je… mane2 entry yang ber [] tajuknya semuanya dah di taip awal untuk dikongsi… n bro pun dah set entry2 tertentu akan kuar hari2 tertentu

  2. wahh sedeynya… sori bro tak dapat nak datang ke blog bro hari2… tak sempat..takpela..nanti dah settle kita bole gossip2 lagi…huha.. (kalah orang pompan)..

    1. he..23x meh la bergosip..bro ok je…

      lepas nie mybe akan sunyi blog ini… bro akan jarang on9 blog bagai huhuhu

    1. bukan sebab bz cuma xmempunyai kesempatan…

      kat office mmg xberperluang nak on9 blog… bro akan b4 dgn client n develop website or project untuk client

      balik rumah [umah sewa] internet xlaju sangat coz internet pun curi dan di hack untuk dikongsikan beramai2 [pepaham la lajunya cam mne kan].

      T-T bro lagi sedih..

Leave a Reply

Top