You are here
Home > Status Malam Jumaat > [Status Malam Jumaat]Kenapa Hari-Hari Kena Mandi

17,443,735 total views, 2,946 views today

[Status Malam Jumaat]Kenapa Hari-Hari Kena Mandi


Soalan dari Nujum Pak Belalang

“Kenapa kita dari kecik disuruh mandi tiap-tiap pagi”

Jawab jangan xjawab

Dan ini jawapan bro;

“Sebab nak biasakan diri supaya tidak lupa mandi wajib pagi-pagi bila sampai masanya nnt he..23x”

Kredit cerita dari facebook Suri-Cahaya Cinta.

|Follow Twitter Bro|

Soal Jawab Bersama Bro Framestone @Fan Page (mana tahu boleh dijadikan topic entry blog bro).

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

37 thoughts on “[Status Malam Jumaat]Kenapa Hari-Hari Kena Mandi

    1. he..23x

      kate status malam jumaat.. mmg entry die lebih kurang cam nie la huhuhu

      nie dah mandi belum nie

    1. huihh..jangan kata mandi pagi, tgah hari, petang , malam, awal pagi pun boleh je kalau nak mandi. hahaha ;p

    1. tue memalam elok la..

      kalau pepagi cam xsesuai je

      karang mandi badan wangi n segar n die pun terpikat, xpasal2 kne mandi lagi sekalli he..23x

    1. mne de pening…

      dorang sendiri dah tahu kes cam nie… tue pasal bekalan air untuk hari jumaat dilebihkan

      teruma untuk kegunaan orang yang nak olat jumaat he..23x nk solat kne mandi gak kan.. bagi suci

    1. klu petg ke siang ke… mmg la perlu mati wajib.. solat katekan

      yg pagi nie kes… klu x mandi lepas teu g koje ke ape ke… bile mase nk mandinye…

      confirm subuh, zohor, asar entah2 maghrib pun miss.. klu dah miss tue.. cukup2 la dgn isyak sekali

    1. he…23x memg fresh badan lepas mandi… lagi2 la la sebelum mandi wajib.. badan sure lengguh2 huhuhu

    1. ops.. nie soalan bertanya pasal mandi pagi la…

      ke nie kes lepas mandi pagi terus sambung tido

    1. he..23x terima kasih kerana menyokong jawapan bro…

      eh. nie dah mandi belum nie huhuhu

Leave a Reply

Top