You are here
Home > Status Malam Jumaat > [Status Malam Jumaat]Buncit Pelamin

[Status Malam Jumaat]Buncit Pelamin

Orang bujan-bujang mana leh buncit.

Nak bersanding nanti xhensem/cantik.

Tapi  if bersanding dah buncit, baru orang tahu yang dia bukan bujang.

Entah-entah dah 2-3x naik pelamin. Siapa yang tahu.

So tolong jangan percaya pada lelaki yang xbuncit. Entah2 laki orang

Sekadar rapu rapan bro untuk status malam jumaat ini.

Ada 3 sebab untuk buncit pelamin

Hati senang

Sape hati xsenangkan. Yang susah hati je badan xnaik-naik

Buncit buatan

Dah terbuat & terbuncit. Terpaksalah naik pelamin nak cover

Buncit buatan orang

If rasa nak mengakhiri zaman bujang elok-elok la mintak maaf dengan jiran, kawan sekuliah kawan sekerja kot2 ade yang memendam rasa xdapat kamu. Tidak lupa kepada Ex GF / BF mahupun scandal-scandal korang.

Karang yang merana korang. Hati orang siapa yang tahu. Baik diluar, dalamnya siapa yang tahu.

Sebarang pertanya boleh hubungi bro direct di Kaunter Khidmat Masyarakat Bro.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “[Status Malam Jumaat]Buncit Pelamin

    1. bro pun buncit gak…

      tapi belum kahwin… makan masakan family hari2…sedap sangat

    1. tang mana satu yang bahaya tue ek

      Neon.. moh la join contest bro sebelum bro bersara dari menjadi blogger tegar…

    1. nie pe kes blushing2 nie…

      ok pe hubby yg wat cam tue.. klu bukan hubby lagi malu kan he..23x

    1. he..23x biar la buncit kerna hati happy [bukan makan rasuah]

      atau pun buncit berisi…pastikan ade cop halal

    1. oh ye ke…

      mungkin banyak tekanan kot dulu tue yang maintain je…

      nmpk muda sentiasakan huhuhu

    1. bro pun xsengaja terfikir huhuhu..

      entry besa2 je n simple je nie.. untuk tatapan semua

    1. xsempat nk cover la nazz huhuhu

      cam mne nk cover ek… next time jumpe bro make sure tough ek.. 6 ketul n bukan seketul je

Leave a Reply

Top