You are here
Home > Uncategorized > Sepahit-pahit Peria, Sebaik-baik Penawarnya

17,652,848 total views, 7,040 views today

Sepahit-pahit Peria, Sebaik-baik Penawarnya

Bro dulu masa kecil xsuka sangat makan benda-benda yang pahit seperti peria.

Sejak umur meningkat ini, Peria dah jadi makanan rugi bro terutama bila di rumah mertua.

Yup,

Bro mengalami tekanan darah tinggi lagi teruk dari ayah bro.

Jangan risau. Ini hanya penyakit keturunan.

Ada entry di blog ini, maka bro masih ada. Jika tidak, doakan kesihatan bro. -amin-

p/s- esok umur bro akan meningkat lagi. Xde yang nak join contest bro ke? Klik je banner budak comey kat ruangan komen

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “Sepahit-pahit Peria, Sebaik-baik Penawarnya

    1. dah cakap jangan gaduh.. xnak dengar.. nk gaduh gak…

      ish die nie… kan dah dapat darah tinggi… telingga tue cuci sikit bg xterdengar bisikan syaitan tue

    1. Bro dah banyak relax n xstress2 pun..

      tue la nk wat cam mne.. dah lame xcheck sekali check tgk tinggi gile naik he..23x

      sabar je la kan.. patut la cam lately bro ade hadapai beberapa masalah kesihatan huhuhu

      meh bro transfer darah kat feez ek

    1. he..23x bro pun kekadang makan dengan sambal belacan jugak…

      cuma tue la… belacan pun xleh nak makan sgt coz tahap garam dalam tue… riso terup tekanan darah je.

      berkerjaya dalam HR ke

    1. xjugak…

      die tengok gak…. xsemestinya leh dapat.. cam bro ayah bro yang ade… adik beradik bro xde sorg pun yg ade…

      bro pulak darah tgi xde nmpk kesannye sangat,…tp bile check baru tahu resultnye…

      tue la pasal.. kite tahu ade darah tgi cuma kita xterase kenaikannya… even tgh relax2 xde tension2

Leave a Reply

Top