bogel xsemestinya seksi
seksi xsemestinya perlu berbogel he..23x

Bro nak bukak topic ini dalam hal suami isteri ek. [yang xkahwin perlu take note]

kredit topic :- Komen bro di Zon Bebas.

Bagi korang la kan,

Berbogel tue seksi ke x? Ke seksi itu perlu berbogel.

Xkisah ape2 pun jawapan korang.

Bro nak share tip-tip malam jumaat khas buat pembaca setia ruangan [Status Malam Jumaat] di blog bro.

Bila bersama, anda perlu berlaku seksi untuk dihadapan pasangan anda. Tapi perlukah berbogel untuk nampak seksi. Kekadang nikmat dikecapi disebabkan nafsu (ditemani syaitan) dan bukan keinginan untuk bersama.

Kalau korang berbogel tapi body kurang menarik, macam mne nk berselera. ternyata anda tidak seksi dimatanya.

Kalau anda tidak bogel tetapi masih nampak bentuk badan + mampu membuat orang keliling nampak dirimu seksi.

Tetapi ingat,

Jika anda berada diluar, jika body tue xcantik, tolong la berpakaian sopan. Bukan xde orang nak lihat ke”hot”an anda cuma bila orang lihat besertakan maki hamun atau pun kuar ayat seperti ini “menyesal aku lihat, mati nafsu makan aku”.

Jika yang ter”hot” tue tolong la jangan sampai buat orang lain lihat anda seperti anda berbogel he..23x

Update from LovelyVic.

kalau badan mcm tong getah sekerap… kalau bogel dalam lampu terang.. bukan seksi… seksa rasanya.