You are here
Home > Uncategorized > [Status Malam Jumaat] Seksi Tanpa Berbogel

17,432,418 total views, 83 views today

[Status Malam Jumaat] Seksi Tanpa Berbogel

bogel xsemestinya seksi
seksi xsemestinya perlu berbogel he..23x

Bro nak bukak topic ini dalam hal suami isteri ek. [yang xkahwin perlu take note]

kredit topic :- Komen bro di Zon Bebas.

Bagi korang la kan,

Berbogel tue seksi ke x? Ke seksi itu perlu berbogel.

Xkisah ape2 pun jawapan korang.

Bro nak share tip-tip malam jumaat khas buat pembaca setia ruangan [Status Malam Jumaat] di blog bro.

Bila bersama, anda perlu berlaku seksi untuk dihadapan pasangan anda. Tapi perlukah berbogel untuk nampak seksi. Kekadang nikmat dikecapi disebabkan nafsu (ditemani syaitan) dan bukan keinginan untuk bersama.

Kalau korang berbogel tapi body kurang menarik, macam mne nk berselera. ternyata anda tidak seksi dimatanya.

Kalau anda tidak bogel tetapi masih nampak bentuk badan + mampu membuat orang keliling nampak dirimu seksi.

Tetapi ingat,

Jika anda berada diluar, jika body tue xcantik, tolong la berpakaian sopan. Bukan xde orang nak lihat ke”hot”an anda cuma bila orang lihat besertakan maki hamun atau pun kuar ayat seperti ini “menyesal aku lihat, mati nafsu makan aku”.

Jika yang ter”hot” tue tolong la jangan sampai buat orang lain lihat anda seperti anda berbogel he..23x

Update from LovelyVic.

kalau badan mcm tong getah sekerap… kalau bogel dalam lampu terang.. bukan seksi… seksa rasanya.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

33 thoughts on “[Status Malam Jumaat] Seksi Tanpa Berbogel

    1. epol…

      lama xdtg sinie.. rindu bangat dah nie.. bro ade wat contest untuk rakan-rakan blogger yang dah lame mengenali bro cam epol.. moh la join huhuhu

      gmbr tue menarik kan.. terima kasih en google he..23x

    1. he..23x so maklamat bro dah tercapai la even xpyh menulis.. tgk gambar je korang leh tafsirkan he..23x

      yup xbogel pun dah seksi sampai terkeluar biji mata

    1. xde la seksi mane huhuhu

      biasa je bagi bro… eh cik akma xnk join contest bro ke

    1. statement last tue rakan blog bro,Vic yang tambahkan

      he…23x

      ifa xnk join contest bro ke T-T

    1. he..23x thank sarah…

      bagus idea nie.. bro wat untuk status malam jumaat minggu depan ek..

      nnt bro kredit topik ke nama sarah

    1. bawah umur ke..?? berapa umur ek.. ok bro set entry2 bro just untuk 7sx ok x?? he…23x

    1. yup.. bro suka tengok gurl berbaju kurung… lagi2 yang suka mendada tudung xcukup cover he..23x

    2. maksud bro.. berjalan mendada je.. sampaikan tudung pun xleh cover dadanya tertonjol tue

    1. he…23x ReD seksi ek… nk tgk leh he…23x

      yup seksa tau if tgk org berbogel tapi menyakitkan mata

Leave a Reply

Top