You are here
Home > Uncategorized > Pencuri Getah Sekerap

17,420,269 total views, 2,090 views today

Pencuri Getah Sekerap

Hari ini,
Rezeki kau kat kebun aku.

Esok lusa,
Rezeki kau kat kebun orang lain.

Pandai korang mencari rezeki ek. Xpe la.. Itu rezeki korang kan.

p/s- Bro baru mendapat maklumat getah2 di kebun bro baru selamat di sapu habis.

Mentang-mentanglah tengah musim hujan. Moga x dipanah kilat je korang ek.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

14 thoughts on “Pencuri Getah Sekerap

    1. mna la bro tahu… muka pun xnmpk n dorg xpakai nametag he..23x

      rezeki mmg dah xberkat..ape dorg kisah jik aitu mmg rezeki yang dinyatakan oleh Allah untuk mereka…

    1. nie bukan getah dara bro la ida… tp kat kebun yang dipajak.. byk gak dorg sapu…

      dah 3hari direct hujan pagi..tue yang senang dorg sapu..

      yup bukan rezeki bro tapi rezeki dorg kan

    1. memang ada pun… dah lame dah.. tp pajak punya la…

      yg betul2 lagi 3tahun baru leh toreh

    1. Kalau jadi peraih untung la…

      die nk untung klu jual bertan-tan.. takat 50-80kg xde pe2 sgt la ReD

    1. mne la bro tahu sape yang wat he..23x

      xpe semalam bukan rezeki bro tapi rezeki dorg huhuhu….

    1. he..23x hidup dalam hutan pun ade masalahjenayah social gak kak..

      tue pasal habis licin kayu balak dorang angkut

    1. he…23x babi hutan just kuar time malam je.. siang2 xde.. n rasenye yang curi pun time siang je

Leave a Reply

Top