You are here
Home > Uncategorized > Pakej Perlancongan Percuma Ke Lombok, Indonesia

17,440,381 total views, 4,236 views today

Pakej Perlancongan Percuma Ke Lombok, Indonesia

Pakej Perlancongan Percuma Ke Lombok, Indonesia.

Ya, ianya percuma buat semua pembaca blog bro dan juga mereka diluar sana. Bukan senang nak dapat pakej percuma takkala minyak dok naik memanjang nie kan.

Asalkan anda memenuhi syarat2 seperti yang bro nyatakan dibawah:-

  1. Perempuan
  2. Berumur 18 tahun ke atas (bro xnk pengaruh mereka yang bawah umur)
  3. Single mingle, bertunang pun boleh asalkan xkahwin lagi.
  4. Ada passport (if xde, boleh saja dirunding)
  5. Rela mengunakan perhidmatan low class (naik tongkang) untuk pergi kesana.

Itu baru kelayakan.

Kita usha pulak benefit yang akan anda perolehi jika menerima pakej ini

  1. Segala kos sepanjang di sana ditanggung dalam pakej yang anda pilih.
  2. Penginapan di sediakan sepanjang tempoh anda berada di sana
  3. Pakej disertakan sekali bakal suami.
  4. Tempoh bermastautin mengikut kehendak anda.
  5. Perluang menjadi popular di dalam dan diluar negara melalui media elektronik mahupun media cetak
  6. Pakej balik ke tanah air percuma (melalui kedutaan Malaysia mahupun Puteri Umno n NGO’s)
  7. Balik dengan souvenir untuk mak bapak korang (cucu ikut kemampuan korang as kilang he..23x)

He…23x gitu la rapu rapan serius yang penuh dengan nasihat buat wanita-wanita diluar sana.

p/s- jangan mudah terpengaruh dengan janji manis lelaki, xkisah la dari lambok ke, Bangladesh ke, Africa ke mahupun planet Marikh.

Bro xsempat nk update senarai peserta untuk contest bro. Maaf buat sape2 yang join. Sape yang xsempat nak join baik cepat-cepat join.

bro sekarang berada di Ipoh sehingga Ahad ini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “Pakej Perlancongan Percuma Ke Lombok, Indonesia

    1. ade je manusia yang xmakan saman… ke saman ini mcam pencuci mulut je buat dorg he..23x

      Thank Kie-yu coz setia jejak blog bro

    1. ops
      yang tue xde la… he..23x tgu la dah ade kes orang paris dtg malaysia larikan anak dara he..23x

    1. he..23x rasanya xde kot he..23x tp mane la tahu kot2 ade yang pandai n nk sambung berlajar kat sane

      mahu every sem break bawak anak dara balik sane he..23x

  1. hahahha…bt apa amik jauh2? yg dekat dlm semenanjung ni pun mampu apa nk bagi souvenir banyak2? penat je nak travel pergi balik jauh2 la heeehhh…;p

    1. mane de sgt g travel pergi balik.. rasenye just pergi je he…23x

      dpt gak kahwin dgn org oversea he..23x

    1. lombok je…
      tue je yang mampu wat pakej prlancongan percuma he…23x xpun nk percuma meh dtg rumah bro he…23x

Leave a Reply

Top