Macam Nak,
Macam tak nak pun ada.

Menarik je tengok iklan kat TV or internet or kat blog korang.

If xsalah bro harganya pun riban kan.. Tapi bila fikir2 semula, cam xberbaloi je untuk bro miliki iPhone even gaji bro berpuluh ribu.

Pe2 pun takziah buat hp bro N77i yang hancur berkecai malam td. Yup bro memang panas baran orangnya. Dah xboleh touch-touch screen dah he..23x

Ada sape2 nk sponsor Hp sebijik untuk bro x