You are here
Home > Uncategorized > Nak iPhone Ke Tidak. Macam Nak

17,435,387 total views, 3,052 views today

Nak iPhone Ke Tidak. Macam Nak

Macam Nak,
Macam tak nak pun ada.

Menarik je tengok iklan kat TV or internet or kat blog korang.

If xsalah bro harganya pun riban kan.. Tapi bila fikir2 semula, cam xberbaloi je untuk bro miliki iPhone even gaji bro berpuluh ribu.

Pe2 pun takziah buat hp bro N77i yang hancur berkecai malam td. Yup bro memang panas baran orangnya. Dah xboleh touch-touch screen dah he..23x

Ada sape2 nk sponsor Hp sebijik untuk bro x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

37 thoughts on “Nak iPhone Ke Tidak. Macam Nak

    1. Hp bro yang dah arwah semalam pun touch screen gak he..23x

      berkenan gak dengan Bb… tp cam xsehati je dengan bro…

      ops beli 2 ek.. yg china punya boleh

    1. he..23x ikut hati cam tue la.. tp xtau la cam mne nanti huhuhu

      he..23x ikutkan bro.. mne suka hp mahal2 coz tahu tempoh kehidupan dorg mmg xlame dah…

    1. nak wat cam mne.. dh memang jenis panas baran huhuhu

      teu baru hp.. belum bnde lain lagi

  1. pada saya iphone ni x berapa mesra pengguna ..tapi x taulakan…
    sy punya pakai baru sebulan…sekali jatuh habis semua….nk on pon x boleh…
    pakai ni kena jaga selalulah….

    1. oh ye ke…

      thank coz perihatin.. tue la.. nak pakai mahu fikir 20-30x huhuhu

      lagi2 la orang cam bro yang pakai.. mahu sehari je dah jahanam

    1. he..23x sponsor he…23x

      cam la ade yg nk sponsor bro… ade hikmah gak bro xdpt blackberry masa cabutan bertuah time Gatsby Deodorant Street Fair hari tue

      Kalau x,

      sure blackberry tue yg jahanam dulu

  2. haha..bro..agak2 kalo dapat iphone tu, brape percent iphone tu takkan diwassalamkan??haha..kalo tak yakin, gna hp biase2 pn ok kot…tak la terkilan kan bile dah selamat….hoho…

    1. erm… erhhh arghhhh hohhoho ermm huhuhuuhu

      err… leh tukar soalan x?? cam susah je nak jawabnye huhuhu

      rasanya kejab jugak jahanamnya he..23x

      bro nie dulu main softball mmg balingkan kencang… ape2 yg bro baling pun leh jahanam he..23x

      p/s- rasa cam xperlu je pakai iPhone nie.. even teringin

    1. terharunya bro dengar…

      bukan xnk nazz… cuma bro riso hayatnya tidak berpanjangan… mahu sehari kot jahanam..

      tp nazz punya pasal… bro extend la.. dalam seminggu kot he..23x

  3. err…bro.. saya pun slalu gaks baling2 enset nokia N81. la ni hancur tang kamera 3g tu. ekekek.

    ok set! adik n abg dua2 pemarah. wakakaka

    1. ala baru hancur tang kamera…. bro dahhancur luruh dh nie huhu…

      ok set…

  4. ko masuklah Nokia Rokie ke ape ntah yg dia bagi Nokia E72 sorang satu tu.hehe..

    aku dah tgk iphone kawan aku.dia beli kat Digi.bulan² Rm156 x 24mth. RM156 tu termasuk data plan. aku mtk dia tunjukkan aplikasi cam dlm iklan tu,dia cakap yg tu kena bayar baru bleh download.huhu..

    1. bukan xnak masuk… nak memang nak

      tapi dorang buh syarat bulan 5 n 6 tidak terikat dengan kerja… cam la company ku membenarkan diriku bercuti time tue

      oh ye ke…

      thank untuk info itu ek… xpe2 tang tue aku leh hack he..23x

    1. he..23x xkisah la beribu ke berjuta ke..

      tapi bebraloi ke untuk orang yang ganas n panas barancam bro.. if bro baling xberkecai ke he..23x

      tapi cam nk he..23x

    1. nur iman maisara. die sebiji macam blackberry tapi kaler pink. keluaran terhad je… ade kat pasaraya barbie. xcaye nati g umah yong leh nengok

    1. bro xde wat ape2 pun.. just terlepas n hinggap ke dinding huhuu….

      cam teu cite nye…

      cuma bro riso je bile pakai iPhone nnt… boleh x b4 beli bro try test cuba terlepas hinggap kat dinding.. if xrosak baru bro beli

    1. SE ok ke he..23x

      entah la.. bro xterniat lagi nk pakai hp ape huhuhu

      tgk la cam mne nnt

Leave a Reply

Top