You are here
Home > Gatsby Deodorant Street Fair 2010 > Menjolok Telur Setan

17,440,798 total views, 9 views today

Menjolok Telur Setan

BroFramestone snoker

Masih berkisar mengenai Gatsby Deodorant Street Fair 2010

Ingat lagi kata-kata dari bekas ketua warden masa bro sekolah dulu (7 tahun bro berketua wardenkan dia)

“Udah-udah la menjolok telur setan tue, telur sendiri xde ke..?”

Semua yang mendengar amanat dari beliau tergelak sambil ada yang tertuntuk malu [tunggu turn nak disebab dikhalayak ramai coz kantoi fly main snooker].

Terima Kasih buat Cikgu Khairil Kamaruddin kerna mendidik kami sehingga jadi seperti kami sekarang

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

33 thoughts on “Menjolok Telur Setan

  1. muahahah..bola snooker tu telur setan ke bro??wah2., kalau gitu, merasa la saya pegang telur setan.wakakaaka * gelak guling-guling*

    adess! jatuh kerusi dah gelak sakan.waa!

    menangis plak dah…T__T

    1. he…23 merasa dah ek pegang telur setan… masa bila ek… masa event nie ke??

      masa event nie dorg bukan pakai bola snooker la huhu

      meh try pegang telur burung unta… berdiri atas die pun boleh huhu

      sian huhu… asik masuk blog ade je bnde yang wat kamu jd xseberapa betul

    2. he..23x ye ke…

      nnt bro datang umah ReD leh.. Main seframe dengan ayah ReD.. tp bro bukan pandai main pun

      main besa2 leh la

    3. oh.. thank untuk tip ini ek..

      habis nk wat cam mne.. bro bukan pakar pun kan huhuh

      takat main besa2 leh la

    1. entah….

      yang tue tnye ketua warden bro ek huhuh

      die dah xbersekolah situ… die dah pindah sekolah.. mahu tanya apa ek

    1. he…23x ada gak yang tahan telur tue dari masuk lubang..

      tue pasal main xhabis2 even main pakai table yang bayar pakai token huhuhu

    1. yelah..sb main tukan ke judi, mempertaruhkan wang semata2..huhuhu..

      main kalah jer..huhuhu duit gak yang terbang melayang..huhuh

  2. zaman sekolah asrama dulu bdk2 lelaki selalu fly sbb nk g pusat snooker. heh, dulu tak ske sgt tngok org men snooker.. mcm bajet macho jek.

    skrg hamik dpt bf kaki snooker n bowling. 😀

    1. he..23x ops he..23x

      bro xde pulak fly g sana.. selalu g kedai mamak layan bola je…

      kire ok dapat bf kaki snooker or bowling.. dpt kaki perempuan cam mne he..23x

    2. ala knpe cakap good bye…

      wat la die jd kaki setia…setia dengan perempuan2… sure bermadu la feez

  3. antara game yg aku tak pernah main walaupun dok ikut member pegi ‘pusat hiburan’ masa study dulu..deme main benda tu aku layan game hahaha

    1. teman just mainkat pusat hiburan family je.. tukar token rm2 then amik table… main puas2 asalkan bola xhabis masuk lubang..

      klu x sure kne beli token lagi

    1. bro pun xpro…

      dah lame xmain pun… nie pun amik perluang masa event nie…

      ada event blogger.. jom la.. leh gak main puas2

    1. teu baru pedas pada tegruan.. belum lagi pedas pada punggung…

      sakit tau bila disebat he..23x tp nikmatnye…peh, jgn tnye.. aku xpernah rase huhuhu

  4. awat telut setan bro? telur ayam kan ada.pecah telur ayam terus goreng masuk dlm kuali..hehehe 😉

    untungnua blh makan sambil cich dgn kicap kipas udang..kiki 😉

Leave a Reply

Top